Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Rinnalt surumine.

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Sul on ikka väga vale arusaam nutmisest... Sibul...

Piiiis.?

Suhtleks viisakalt teiste foorumlastega.

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas
Piiiis.?

Suhtleks viisakalt teiste foorumlastega.

Kas ei või öelda enam lihtsalt sibul. Äkki ma tahtsin temaga aiandusest rääkida...:D:D:D Iial ei või sa teada mida ma selle sibula alla mõtlesin:D:D:D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

mul tuleb 50 ära, 15a olen :)

beat that, ei valeta vähemalt :D

68bozt.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Paljud vist ei tea kui palju on näiteks 60kg üles suruda, ma tahaks näha kui mõni 10-15 aastane lõngus lükkab sul 50-100kg üles, te vähegi mõtlete ka ennem kui postitate?

Shadow peaks päris palju ja päris rasket üles tõstma kuna ta on võrkpallur ja seal vist kätes olev jõud loeb palju, kas pole nii?

Shadow, viitsid valgusta meid, kui palju üles tõstad ja mitu korda ja mis on su suurim kaal olnud?.

Kui see kokkutulek peaks korraldatama siis ma toon kasvõi ise sinna pingi, kangi ja seeriad kohale, iga tatt ennem sisse saamist tõstab enda öeldud summa üles, kui ei tõsta, head aega, külasta meid jälle.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

neljapÄeval tuli siis rekord 70:P MUidu Oli 65 .

EESTI KEEL LONGAB :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Paljud vist ei tea kui palju on näiteks 60kg üles suruda, ma tahaks näha kui mõni 10-15 aastane lõngus lükkab sul 50-100kg üles, te vähegi mõtlete ka ennem kui postitate?

Shadow peaks päris palju ja päris rasket üles tõstma kuna ta on võrkpallur ja seal vist kätes olev jõud loeb palju, kas pole nii?

Shadow, viitsid valgusta meid, kui palju üles tõstad ja mitu korda ja mis on su suurim kaal olnud?.

Kui see kokkutulek peaks korraldatama siis ma toon kasvõi ise sinna pingi, kangi ja seeriad kohale, iga tatt ennem sisse saamist tõstab enda öeldud summa üles, kui ei tõsta, head aega, külasta meid jälle.

Küsin otse,

Kas sinu jaoks on jõu näitajaks see kui palju keegi rs-i nolab?

Jaga seda postitust

Postituse link

tegelikult ma arvan, et sa oled siin lihtsalt kõva netigängsta, mul klassivend sai 14 just ja surub 75kg neli korda üles, ise surun 65kg 5 korda üles, olen 13 veel atm.

pole eriti jõusaali tegelane ka, pigem vastupidavus e. füüsiline.

-

-

carlipaarti.png

MSN: [email:53fenv2s]carl.999@hotmail.com[/email:53fenv2s]

Jaga seda postitust

Postituse link
tegelikult ma arvan, et sa oled siin lihtsalt kõva netigängsta, mul klassivend sai 14 just ja surub 75kg neli korda üles, ise surun 65kg 5 korda üles, olen 13 veel atm.

ahsahahahahaahhhasuhfuhiahafshahahaahahhahahahahhhahaha

:D:d:d:d:d

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Raske uskuda, sest kehakaal loeb surumisel palju ning kuna sa palju vastupidavust e. aeroobilist teed, siis sa oled vist väga väike/peenike? Mis valemiga sa 65 üles surud? Kaua käinud oled?

Jaga seda postitust

Postituse link

Ehk näitad mullegi et sa nii palju surud? Isegi minul on 50kg raskusi, kuigi ma sust vanem.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ehk näitad mullegi et sa nii palju surud? Isegi minul on 50kg raskusi, kuigi ma sust vanem.

Vanus ei loe mitte midagi.

Ju ta siis võttis ennast õigel ajal kätte mitte nagu sina.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Raskema treeninguga ei tohiks ikkagi alla 15-16 eluaastat tegelema hakata.

tõstan 30kindlasti ära ise olen 17 nädala pärast

Meil käib jutt siin surumisest, mitte tõstmisest. :-)

Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Mis mõttes õigel ajal kätte? Mida sa ajad? Oled midagi tarvitanud? 13 aastane ja surub 75kg või isegi 65kg. Ta on siis mingi eriti macho?

Eks sa tõesta, et ta ei tõsta.

Inimesed on erinevad.

Ja ma ei ole mitte midagi tarvitanud.

:ty

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Valetad ka w?

Jah, inimesed on erinevad, kuid 13 aastane ei suru ära 65kg.

Ise ka aru saad mida sa ajad kukk?

Too mulle üks näide vms leht kus on kirjas, et ükski 13 aastane maailmas ei suru 65kg.

Kui ei ole sellist tõendust siis ole vait ja ära spämmi.

Jaga seda postitust

Postituse link
Ise ka aru saad mida sa ajad kukk?

Too mulle üks näide vms leht kus on kirjas, et ükski 13 aastane maailmas ei suru 65kg.

Kui ei ole sellist tõendust siis ole vait ja ära spämmi.

maailmas keegi ikka surub, aga siit foorumist kohe kindlasti mitte. Te noliferid ei saa arvutitagant minemagi, hea kui 13 aastane prill siit tühja kangigi rinnalt laseb.

Jaga seda postitust

Postituse link

See suht koomiline jutt siin,.

ise suudan aind 45 kg

ja olen 14.

Aga Da Nag kui ütled et siis foorumis kõik prillid noliferid kes sa siis ise oled?miks sa siin foorumis ültse oled?

Mina nt käin siin foorumis vabalajal ja ruunipelan päevas max 2 tundi,ülejäänd aja ikka sõpradega väljas ja ma arvan siis foorumis kõik enamus nii,ma ei usu et siis palju prill nolifereid,

võiksid enne mõelda kah,

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
maailmas keegi ikka surub, aga siit foorumist kohe kindlasti mitte. Te noliferid ei saa arvutitagant minemagi, hea kui 13 aastane prill siit tühja kangigi rinnalt laseb.

Ei saa arvuti tagant minema?

See kui sina sellega hakkama ei saa ei tähenda , et teised ei saa.

SA mõnitad siin kogu vahvli rahvast.

Ma hoiaks oma karpi koomal.

Jaga seda postitust

Postituse link
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.