Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Ping

Soovitatud postitused

VIP

Kas keegi oskab selle kohapealt aidata. Koguaeg kui mängin on ping 200-400+ seal vahel.

suht sitt naq sellesmõttes et igaltpoolt saab kohe kick kuna ping high ja mida muud veel .

Varem kui oli mul teine nett , siis seda jama polnud , aga nyyd Kõu ja koguaeg ping jumala laes.

Saaks keegi aidata ? Ise mõtlesin et äkki jama sellest, et kõu on ju k6ik järel koguaeg vms et jh.

Help ?;/

Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

- mine arene oma parooliga edasi.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Lol miks sa vahetasin enda normaalse neti k6u vastu see k6u siuke sitt ju.

Pane oma msnid ja asjad ka kinni.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas
Control paneel -> system -> advanced -> preformance [settings] -> Visual effects - pane linnuke "adjust for best preformance"´i juurde.

peaks natukene aitama.

fak . mul arvuti eesti keelne ei leia neid yles. :D

Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

- mine arene oma parooliga edasi.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Üldiselt ikka nii, et mingi programiga sa oma netti kiirust paremaks ei saa, kõuga ongi selline probleem, et mängudes sitt ping (mingi 2-3 teemat selle kohta tehtud). Võid proovida antenni vms asukohta muuta ...

Control paneel -> system -> advanced -> preformance [settings] -> Visual effects - pane linnuke "adjust for best preformance"´i juurde.

peaks natukene aitama.

Ma ei tea mida see aitab, minul tegi arvuti pildi nii sittaks, et ma ei saanud seda kasutada :(

:)

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ma saan nende käskudest küll nii aru, et see muudab pigem arvutit kiiremaks, võttes effekte maha ??

Jeps, aga kuidas see neti ühendusele kaasa aitab ? :(

:)

Jaga seda postitust

Postituse link

peaks natukene aitama.

nice copy paste :D oleks siis võinud lisada et see oli minu post :-)

// barky mis pilt sul halvemaks l2ks?? pmst saad ise valida seal mis tahad j2tta mis mitte.

See peaks pmst ju FPS boost olema, mitte ping?:O

//...ummm , jh pmst asi on ikka interneti ühenduses kui ping ikka üle 200.

Control pannelist seadistamine võib natuke paremini m2ngu jooksutada aga sinu puhul oleks uut netti vaja :P ... vist:D

I have a wonderful recipe, bring 2 gnomes 2 eggs, beat the Gnomes, separate the eggs, or was it... Meh! Details.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
nice copy paste :D oleks siis võinud lisada et see oli minu post :-)

Lol kade meel et tema võttis sinu postituse?

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.