Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

24

Soovitatud postitused

VIP

24tv.jpg

 

24 ÜLDINE TUTVUSTUS :

 

"24" on Emmy ja Kuldgloobusega pärjatud USA põnevusseriaal, mille loojateks on Joel Surnow ja Robert Cochran

Sarja "24" tegevus toimub reaalajas, kus iga osa näitab ühte tundi terrorismivastase üksuse (Counter Terrorism Unit - CTU) agendi Jack Baueri elust ja iga hooaeg vastavalt tema 24 tunnist ööpäeva.

Hetkel on USAs näitamisel sarja kuues hooaeg ning seitsmes hooaeg peaks ekraanile tulema 2009. aasta jaanuaris. Eestis näitas sarja kahte esimest hooaega telekanal TV3. Kolmandat hooaega näitab Eesti Televisioon.

 

Hooaegade tutvustused :

 

hooaeg 1

 

 

Hooaeg 1 algab ja lõpeb kell 12:00 AM. Esimeses hooajas peab Jack Bauer kaitsma senaator David Palmerit. Keda tahavad mõrvata tema perekonna röövinud terroristid.

Hooaeg 2

 

 

Toimub 18 kuud pärast esimest hooaega, 2 hooaeg algab ja lõppeb 8:00 AM. Jack peab peatama tuumapommi lõhkemise Los Angeleses. Lisaks tuumapommi peatamisele peab Bauer aitama Palmeril ülesse otsida terroristid kes olid tema mõrva katse taga.

 

 

Hooaeg 3

 

 

Toimub 3 aastat pärast hooaeg kahte. algab ja lõppeb kell 1:00 PM. Jack peab otsima ülesse otsima surmava viiruse, mida müüakse allmaailmas ning garanteerima selle, et see viirus valla ei pääseks.

Hooaeg 4

 

Toimub 18 kuud pärast kolmandat hooaega, algab ja lõppeb kell 7:00 AM. Jack peab päästma tema uue juhi Helleri ja tema tütre Audrey Rainesi elu, kes on röövitud terroristide poolt. Samad terroristid on valmis tegema uusi rünnakuid Ameerikale ka tulevikus. Jack peab kasutama ebatraditsioonilisi võtteid, et nad kahjutuks teha.

 

 

Hooaeg 5

 

 

 

 

Toimub 18 kuud pärast hooaeg nelja, algab ja lõppeb kell 7:00 AM. Jack lavastatakse surnuks, ainult tema lähedased sõbrad teavad, et ta on elus. Terroristid üritavad varastada närvi gaasi. Jack peab nad peatama ja hävitama valitsuse vandenõu.

 

 

Hooaeg 6

TULEKUL

 

Hooaeg 7

TULEKUL

 

 

Kust kohast 24-a vaadata saab ?

 

24 Jookseb lauppäeviti ETV pealt (kell 21.35). Kui pole tahtmist oodata, siis saab kõiki osasi ka siit vaadata : http://www.surfthechannel.com/show/television/24.html

 

 

 

Nagu näha on tutvustus veel pooleli, kindlast mingi aeg lõpetan. Kuna hooaegade tutvustused on ise Wikipediast tõlgitud, siis võib esineda vigu (vea leidmisel palun koheselt sellest mulle teada anda, et saaksin ära parandada)

 

-------------------------

 

24 On seriaal millest võib sõltuvusse jääda (HOIATUS) :D, väga huvitav seriaal ja soovitan kindlasti kõigil vaadata


:)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Eluhea asi minuarust :)


aop2df.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

2 Hooaega on Tv3-st nähtud, omal ajal oli täitsa hea vaadata seda. Enam aga Etv-st ei viitsi vaadata:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Atm käib ju ETV-s hooaeg 4.... Vähemalt sinu tutvustuses on nii kirjas

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.