Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Külaline blu

Armastus pelmeenide vastu.

Soovitatud postitused

Enda retsept:

 

Kolm pakki pelmeene sügavkülmikust välja ja 1-2 minutit sulama laua peale vms.

Pann parajalt kuumaks (Mitte 6-7 peale, vaid 5-6 peale)

Pannile valad parajalt õli ning KOHE pelmeenid pannile, EI KEEDA ENNEM.

Praed need alguses pruuniks ja hiljem jätad veidi hauduma (kaas pannile peale vms), et seest valmis saaks.

Lisad soola, pipra, muud maitseained ja SÖÖ!

Pelmeenid on PRUUNID, VÄGA KRÕBEDAD ja ÜLIHEAD :D Pole nagu mingit tatiseened peale keetmist.

Kes arvab, et paljast praadimisest need valmis ei saa - EKSIVAD, saavad ja VÄGA head.

Haududes saavad need nii seest kui ka väljast valmis. Ja esijalgne praadimine annab krõbeduse ning ilusa pruuni värvi :D

Neid pelmeene on võimalik kahtemoodi teha, kas teete õigesti ja saate ÜLIHEAD PELMEENID, või teete valesti ja seest jäävad külmad, selle vältimiseks hauduge neid rohkem, lisage rohkem õli, kuid ärge kuumust põhja pange, muidu saavad pelmeenid liiga kiiresti valmis (lähevad kõrbema ümbert, aga seest pole veel valmis)

 

Siim ma ei jõua 3 kilo tavaliselt päeval ära süüa :D


 

 

 

On jälle aeg, selg sirgu lüüa![sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kuus korra saab ikka söödud.

 

Keegi pelmeeni restoranis / söögikohas on käinud? Oskad soovitada?

 

Kuus pelmeeni hea koht ?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kes pelmeene pole proovinud , see elu pole näinud ? :)


aop2df.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Enda retsept:

 

Kolm pakki pelmeene sügavkülmikust välja ja 1-2 minutit sulama laua peale vms.

Pann parajalt kuumaks (Mitte 6-7 peale, vaid 5-6 peale)

Pannile valad parajalt õli ning KOHE pelmeenid pannile, EI KEEDA ENNEM.

Praed need alguses pruuniks ja hiljem jätad veidi hauduma (kaas pannile peale vms), et seest valmis saaks.

Lisad soola, pipra, muud maitseained ja SÖÖ!

Pelmeenid on PRUUNID, VÄGA KRÕBEDAD ja ÜLIHEAD :D Pole nagu mingit tatiseened peale keetmist.

Kes arvab, et paljast praadimisest need valmis ei saa - EKSIVAD, saavad ja VÄGA head.

Haududes saavad need nii seest kui ka väljast valmis. Ja esijalgne praadimine annab krõbeduse ning ilusa pruuni värvi :D

Neid pelmeene on võimalik kahtemoodi teha, kas teete õigesti ja saate ÜLIHEAD PELMEENID, või teete valesti ja seest jäävad külmad, selle vältimiseks hauduge neid rohkem, lisage rohkem õli, kuid ärge kuumust põhja pange, muidu saavad pelmeenid liiga kiiresti valmis (lähevad kõrbema ümbert, aga seest pole veel valmis)

 

ise ei viitsind ja läksin ema juurde et tee pelmeene ja rääkisin restsepti, sis ta ytles et ta ongi alati nii teind, kuid ainlt maitseaineid ei lisa pannil vaid taldrikul.

nii jääb sinna sisse naq sitaks hea vedelik ja yldse sitaks head(Y)

:D SIIM , mina olin teine sis kes teadis seda ?D:D:D::D:D


(L)war_euroByKGK.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

ohissand mis pelmeeni isu te mulle praegu peale ajasite -.-.

Kohe vaatan kas on pelmeene.

 

///

 

ou fak, ei olegi :'(

vihje: pood = 5 kilti , 2). ema pole kodus, aga auto on. 3). mina 3me minuti pärast poes olema järjekorras pelmeenid käes :D

 

ptsi ma pole kunagi teind pelmeene -.- , teen Siimu retsepti järgi :D.


29p9m4x.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu
Author of the topic Postitas

Kui esimest korda teed, siis õpi neid tundma ja keeda, ning siis pannile.

Järgmine kord tee nii, nagu mina.

Pelmeenid on väga õrnatundelised, nad vajavad hoolitsust ja hellust.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Pelmeenid on väga õrnatundelised, nad vajavad hoolitsust ja hellust.

 

Rofl, ise just sõin pelmeene kastmega Pelmeenid FTW!!:eat:


(09:10:41) <+P________H> tra loxid ajast maas

(09:10:43) <+P________H> see on anekdoot

(09:10:45) <@tauri666> o

(09:10:49) <@tauri666> tänapäeval emal munnid?

Untitled_3.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.