Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

RichScape PK v3. ehk Fastlay.

Kas tahad VANA Fastlay (Richscape) tagasi?  

251 liiget on hääletanud

1. 1. Kas tahad VANA Fastlay (Richscape) tagasi?

Soovitatud postitused

LOL ! Räägi mulle nüüd kah kust tuli see "Omasooliste" ? Mai tea ma vist ei ole midagi nihukest maininud, otsi järgmine kord midagi muud kui alla jääd.

Silver, et pmst ma tegin nüüd su margi täis tuleb kohe väike üle jooks?:D

retard oled sina mitte mina, sa kah otsi midagi targmemat välja kui sina teed juttu, ma arvan praegu polnud põhjus uue teema jaoks mina vaid sina.:h:

Mm , muidugi , ma räägin ise kah temaga. Ma arvan ültse teema algataja oli tema , mitte keegi teine. Mulle sobis kõik peale selle et ta võttis minu asjad ära ;)

- Mitte need mis ma spawnisin, on öeldud varasemas postituses.

ühesõnaga: Mõtetu mees ;)

amfnv9.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mis asja , sa Silver ajad ? Ära sega end sinna enam . Las lahendavad omavahel (Rainer , Sasuke , Eero . ) .

Eesti mees.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Omfg , tegin mingi 300 herbi , sain 58-lt 62-le Herblore , suht ebanaiss :D .

Eesti mees.

Jaga seda postitust

Postituse link

Täna siis sain banned seal mängus. Teen Fletchinugt ja järsku banned. Igastahes võib sellega väita et 128.- läks tuulde e. scammiti. Teen historyst pilte, number,nimi,asukoht olemas ja ma võin minna sellega politseisse. Pean ennem vanematega ära arutama. Ta täiskasvanud niiet.

Jaga seda postitust

Postituse link
Täna siis sain banned seal mängus. Teen Fletchinugt ja järsku banned. Igastahes võib sellega väita et 128.- läks tuulde e. scammiti. Teen historyst pilte, number,nimi,asukoht olemas ja ma võin minna sellega politseisse. Pean ennem vanematega ära arutama. Ta täiskasvanud niiet.

LOL! Ma arvan et ilma põhjuseta ei saa ban , ja kui oli õigusega siis tubli eero . Umm, ma arvan et see ei ole eero probleem et sina raiskasid oma IRL raha 128.- mängu peale, järgmine kord otsusta paremini. Noh 15a noormees, ei saa ilma vanemateta hakkama ? HAHA! NAERRRRR!!

Valus, aga oota .. eero , kui sa loed seda kirja .. ja isegi mendid sulle uksetaha tulevad. Et kui sulle aetakse sitt kaela, tõmba talle ka . Küsi miks see samune noormees ei käinud esmasp. ega kolma.-reede. koolis, mul on justkui pilt olemas et sa ei käinud koolis, kas vanemad teavad ? Oioi, ärme muutu tramaatilisteks aga sina jääd anivai alla , ise tead kas elad ilma mänguta või siis .. lähed menti.

Aga edu aniwai , goodjob Eero (Kui ültse tegid midagi):D.:cool:

Jaga seda postitust

Postituse link

Nii nii naljakas on neid poste siin lugeda - Rainer, suur skandaal asjade pärast ja räägid siin teistele et saage elu. Naljakas on see et tekitad sellise skandaali selle pärast. Admini võtsin ära kuna sa olid eba aktiivne , asjad võtsin nii umbes, kuna ei teadnud mis sa spawnisid või tegid ise.

Saskuke...naljakas oled ka sina, kuidas ma sind bannisin kui ma jõutsin koju kell pool viis, siis viiest läksin ma juba ära. ja praegu tund aega tagasi jõutsin tagasi, ma ei tea miks sa banni said või kuidas. aga selle saad maha alles pühapäeval, kuna ei ole kodus. Ole rahulik.

Aga jah aitäh, ToXiC.

Jaga seda postitust

Postituse link
LOL! Ma arvan et ilma põhjuseta ei saa ban , ja kui oli õigusega siis tubli eero . Umm, ma arvan et see ei ole eero probleem et sina raiskasid oma IRL raha 128.- mängu peale, järgmine kord otsusta paremini. Noh 15a noormees, ei saa ilma vanemateta hakkama ? HAHA! NAERRRRR!!

Valus, aga oota .. eero , kui sa loed seda kirja .. ja isegi mendid sulle uksetaha tulevad. Et kui sulle aetakse sitt kaela, tõmba talle ka . Küsi miks see samune noormees ei käinud esmasp. ega kolma.-reede. koolis, mul on justkui pilt olemas et sa ei käinud koolis, kas vanemad teavad ? Oioi, ärme muutu tramaatilisteks aga sina jääd anivai alla , ise tead kas elad ilma mänguta või siis .. lähed menti.

Aga edu aniwai , goodjob Eero (Kui ültse tegid midagi):D.:cool:

Rainer ! 2 sõna : Pathetic Fool

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
lmao:D

Oli vaja ikka midagi postitada ?

Eesti mees.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
Rainer ! 2 sõna : Pathetic Fool

"Pathetic Fool" lmaoo , kle ma arvan sina olid see nuttuse häälega "Miks ma ban sain , andke mu raha tagasi lasite mu irl pixlid üle !! - Ära toppi siis oma irl raha igale poole, nihukesd ongi need neti idioodid ostavad ja teevad tehinguid netis. :D " . vot see oli naljakas ;):uni:

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Omg 2 haiget siin koos:S Kui alguses fastlay oli ei vaieldud siin teemas ega sittagi nyyd siin aju hälvikud koos.

(09:10:41) <+P________H> tra loxid ajast maas

(09:10:43) <+P________H> see on anekdoot

(09:10:45) <@tauri666> o

(09:10:49) <@tauri666> tänapäeval emal munnid?

Untitled_3.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

õu , aidake mind .. ma ei saa cluesi teha enam ju :S

Reedel tegin siis sain surma & clue kadus .. see noks kes tappis ära , jäi elama .. tapsin ta ära hiljem & ta ei andnud midagi ,

Nüüd ütleb nii clued lugedes : you have to finish the clue scroll you are currently doing before startin another!

ja kui selle telescopega tahan teha midagi siis ütleb : et mul polegi clued :D

Help Meh .

aop2df.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

õu ja kus dragonid asuvad ?

aop2df.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Dragside juurde saab Falast , lähed poe trepist alla ( seal poes , kus see Peksa müüb :D ) ja killid neid ghoste niikaua kuni saad Dusty key ;) .

Eesti mees.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

tlge pelama !!

ma sees , user pagan5 :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.