Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Igav, lähen mc pelama vist, enne peab alla laadima ja siis servu otsima, pole mingi pool aastat seda mänginud enam. Oleks nice, kui leiaks serveris hobuse ka :D

e:/ ei viitsinud jamada, lähen ac4

Muudetud liikme PoleNime'i poolt

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Hey, head Jaanipäeva teilegi! Oskab ehk keegi teist öelda, mis programmiga saab läbi Twitchi live ülekannet teha, ehk streami?

obs.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
kes siberia v2 kasutab siis kas müra summutus neil klappidel on hea ?

Gamimiseks head, mussi kuulamiseks mitte nii head, sest bass ei ole neil parim. Summutus hea ja väga kerged

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Wilkommen aus Estland! Für zwei weeks. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks
OS ruun f2p nüüd?

Endiselt 2 weeks trialiga. Nad pidid minu teada polli tegema Septembris, kuna hetkel nad töötavad uue skilli kallal ja muude pisiasjade.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Sony Xperia E1 on lukustatud Sveitši võrku. Help?

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Keegi oskab aidata... mul on samasung galaxy s plus ja koodi ära unustanud. Mismoodi selle koodi usb juhtmega maha saab või kas üldse?

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
oo[K]i[E];2430367']Hetkel pean valima kahe asja vahel kas HTC 1 või Xbox One

kui sul on raha, et konsoolile mänge osta ja värki siis vali konsool. aga kui sa pole console gamer siis vali kindlasti telo.

tean omast käest ka, vend ostis ps3, alguses nädal-kaks mängis siis seisis phmst terve aasta nurgas ja nüüd hiljuti müüs psi maha.

Jaga seda postitust

Postituse link
kui sul on raha, et konsoolile mänge osta ja värki siis vali konsool. aga kui sa pole console gamer siis vali kindlasti telo.

tean omast käest ka, vend ostis ps3, alguses nädal-kaks mängis siis seisis phmst terve aasta nurgas ja nüüd hiljuti müüs psi maha.

PS3 läks hästi peale, kui GTA 5 tuli konsoolidele. Nüüd kuivab asi jälle kokku, sest uuemad konsoolid väljas ja arvuti peale ka tulek. See ongi see alguse hullus, et ostetakse igast asju kokku ja siis lõpuks asi seisab. Mina nt siiamaani pelan GTA 5 Online, uued uuendused ja väga kihvt!

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Suutsin juba ära unustada kui õudne Eestis on. Ei oskagi nagu muud teha, kui juua siin. Õnneks mõne päeva pärast jälle minekut, jess.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline .Siim.
Suutsin juba ära unustada kui õudne Eestis on. Ei oskagi nagu muud teha, kui juua siin. Õnneks mõne päeva pärast jälle minekut, jess.

Samas täitsa nõus. Ise laseks ka jalga aga hetkel veel takistuseks kõrghariduse omandamine poole peal ja oma neiust ka päris eemale ei taha minna selleks. Tema väga ei taha Eestis lahkuda.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Suht mõttetud vennad olete, kui siin ainult juua suudate. ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline .Siim.

Mina päris jooma siin ei hakka Eestis :D, sest jah neiu lööks maha. Talle ei meeldi joomine, sest ta ise ise ka joodik ja siis talle ei isu see.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Lõpetad kooli ära, saad kuskil välismaal parema elu peale, mõtled samamoodi. Niiet mõtle natuke.

Mul joomise suhtes probleeme pole, naine samasugune mul. :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.