Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP
Oi, hakkan stalkima jah!

Eks ma stalgin vastu :D

Ema lasi luku välja vahetada, nüüd mingi snepper sitt, selline tunne, et peab ukse maha lööma varsti, see lukk on total saast lihtsalt, võtit ka keerata ei saa raisk...

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Keegi saab tellida ebyast 0.99$ asja, maksan tagasi.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Kirjutasin sinna talle ühe meeldivad kommentaari. Selle kutiga ei suuda äri ajada. Ei tea selle põhimõtet vist.

Tema tahab raha teenida ja siis ütleb mulle, ära osta kui ei taha :D:D

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Kirjutasin sinna talle ühe meeldivad kommentaari. Selle kutiga ei suuda äri ajada. Ei tea selle põhimõtet vist.

Tema tahab raha teenida ja siis ütleb mulle, ära osta kui ei taha :D:D

See, et teie lugeda ei mõista, on ikkagi teie probleem.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Mida ma sul lugeda ei oska? Ütle kohe selgelt asjad, et maksab nii palju ning teenustasu on nii palju.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mis kasu sellest on, kuidas ma ennast väljendan, kui te lugeda ei mõista? Te küsisite eBayst tellimise maksumust. Ma vastasin selgelt "10%" ning "1€ min teenustasu" ja teie tulete mulle mingit Skrill sente pakkuma.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Mis kasu sellest on, kuidas ma ennast väljendan, kui te lugeda ei mõista? Te küsisite eBayst tellimise maksumust. Ma vastasin selgelt "10%" ning "1€ min teenustasu" ja teie tulete mulle mingit Skrill sente pakkuma.

O rly ütlesid nii? 2dd2826b0dc527281d7eeb625420baf0.png Ma pakkusin sulle segelt 1€ skrilli raha ja 1.35€ swedbanki millest sa keeldusid.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link

vahvel ju, mis siin tahta on

vahvel ju, mis siin tahta on

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
O rly ütlesid nii? 2dd2826b0dc527281d7eeb625420baf0.png Ma pakkusin sulle segelt 1€ skrilli raha ja 1.35€ swedbanki millest sa keeldusid.

Jah. Millest sa minu vastuses aru ei saanud? "10%" või "1€ min teenustasu" ?

Jaga seda postitust

Postituse link

Tee endale deebetkaart, vähem halamist. Kui kasutad vahendajat/teenust siis on selge, et pead peale viskama. 1€ miinimumtasuna on täiesti okei.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Mind ajab see närvi, kui ütleb selgesõnaliselt 10% ja 2 minuti pärast muudab ümber ja ütleb 1€.

Ja eriti see CS:GO teema.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Kas sa ei saa aru.

Ta ütles mulle, 10% või miinimum 1 eur, aga tegelikult skypes rääkis alguses 10% ja siis kui ma ütlesin summa soovis ta saada 1€.

Ma ei viitsi vaielda, nagu seinaga.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Näe, isegi teemaväline isik saab kohe aru, et 10% või 1€. Oled tõesti sein.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Sest ma ei lisanud timestampi, sein.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.