Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Mis asi see on?

Xbox wireless receiver, ehk saan arvutis mängida mänge xboxi puldiga.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ema oli nädala alguses e-sigari ostnud aga täita ei oska, oli kõik täis lasnud sealt nii, et seda sitta tuleb suhu :D Alles siis kõlbab abi küsida kui midagi valesti on noh :D

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Panin skrilli raha peale, tund aega ja pole tulnud. Nüüd tuleb mingi paar päeva pärast alles?

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Keegi mingit head mugavat arvutitooli oskab soovitada? Gamerile. Hetkel pelan pmst ilma seljatoeta. :D

dx racer

Soz for double aga hearthstoneis oli väga haige pela just.

Meil mõlemal said kaardid otsa, tal said natukene enne, aga tal oli +25 armorit ning ma ikka võitsin!

Muudetud liikme @Topelt'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Minul tuleb 2 minutiga swed pealt. SEB on aeglasem.

Sama, mul ka swed.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Google võib täiesti kasutada aga vahepeal tuleb ringi muuda seal lauseid :P

aga mis nendest valimistest saanud on ?

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Hakkasin neid aasta tiitleid täitma, aga neid nii palju, et uneaeg tuli kätte ja ei saanudki lõpetada :(

lol

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
arvatavasti täitis ta kogemata valesti aurustit.

E-vedelikku peab valama mööda klaasist ääri alla, mitte mingil juhul ei tohi vedelik sattuda aurusti keskmisesse osasse.

Kuidas elektrooniline sigaret tööle seadistada?

1. Ühenda aku ja atomiseerija omavahel.
  2. Vajuta akul olevat nuppu 5 korda, et aku tööle lülitada (samamoodi saab seda ka välja lülitada).
  3. Vedeliku sisestamiseks eemalda atomiseerija küljest huulik.
  4. Ettevaatlikult vala vedelik mööda atomiseerija sisemist külge konteinerisse.
  5. Kinnita uuesti huulik atomiseerija külge ning naudi e-sigaretti!

Mul ei olnud probleemi sellega jah, ma täitsin talle ilusti ära selle... Ainuke imelik asi on see, et tal ei ole seal seda plasmass jullat mis on olnud teistel e-sigaritel millega tegelenud olen... mõnel polegi neid? Mõtlen seda korki mis ära võtta tuleb kui täita.

Muudetud liikme Edi Murfi'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
mis tüüpi või mis e-sigaret tal on?

Ei oska hetkel peast öelda aga sellesuhtes, et midagi ei leki kuskilt tal ja kuna ma täitsin ilusti ära siis ei voola suhu ka midagi, niiet vist on korras siis :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Alustame reede hommikut positiivse tune'iga :P

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

lopuks_ometi.png

Lõpuks ometi, nüüd esmaspäeva ootama.

Jaga seda postitust

Postituse link

Hei, vajaks rs-i alast abi.

Nimelt ise ei mängi enam mõnda aega kuid kasutajad on alles ning täna tuli emailile kiri et mu kasutaja on tegelenud raha müümisega irl raha vastu või kasutaja müümisega. Ise rs-i praegu ei mängi ja ilmselgelt millegi sellisega ei tegele. Et äkki keegi teab miks mulle selline kiri saadeti ? Nad hoiatasid ka et kui veel teen saan trahvi.(käisin kõikides kasutajatest ka praegu sees ja ban meter ja kõik asjad nullis, probleemi ei näinud) Kas peaks kasutajad kustutama, emailid muutma või mis?

Tänud ette nendele kes aidata oskavad.

Jaga seda postitust

Postituse link
Hei, vajaks rs-i alast abi.

Nimelt ise ei mängi enam mõnda aega kuid kasutajad on alles ning täna tuli emailile kiri et mu kasutaja on tegelenud raha müümisega irl raha vastu või kasutaja müümisega. Ise rs-i praegu ei mängi ja ilmselgelt millegi sellisega ei tegele. Et äkki keegi teab miks mulle selline kiri saadeti ? Nad hoiatasid ka et kui veel teen saan trahvi.(käisin kõikides kasutajatest ka praegu sees ja ban meter ja kõik asjad nullis, probleemi ei näinud) Kas peaks kasutajad kustutama, emailid muutma või mis?

Tänud ette nendele kes aidata oskavad.

:D raudselt mingid fake emailid phising linkidega. Ära ava sellist jama.

Jaga seda postitust

Postituse link
:D raudselt mingid fake emailid phising linkidega. Ära ava sellist jama.

Praegu avasin selle kirja kaudu rs-i ning seal pidi panema oma panga pini, rsi oma, sisestasin suvalise numbri sest mul ei olnud bank pini ja see oli õige :D ja seal kirjas mu kiri ning statuse all on removed due the system error ja evidence view, järelikult oli neil mingi süsteemiviga nagu aru saan ja mul kõik ok??

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.