Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

Kuule räägi ikka enda eest, onju.. Kui Sinul sõpru pole ja sa üksi jood ei tähenda see seda, et mina seda tegema peaks. A kus on kirjas, et ma uhke? Sitaks uhke olen! Ära plära. Peace.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Kui sa mu sünnipäeval polnud ja midagi ei tea, siis ole pls kuss, eks. Ära ürita siin mingi isa olla.

Alaealiste läbud on kõige paremad, Eriti need, kus 12-13 aastaseid on !!!

Ega sa võrust pole? Ma kuulsin, et võrus on 12+ pidu kuskil ööklubis! Peaksid kindlasti minema!

Muudetud liikme Makaveli'i poolt

CYnrEcq.png

facebook%3Aivo.saar.58.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ei tea, ei oska sellel teemal kaasa rääkida. Muud huvid kui alaealised. Sorry kui su tundeid riivasin.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Kindlasti mitte, lihtsalt pakun sulle erinevaid võimalusi, kuna oled ilmselt kindlasti ise ka alaealine

CYnrEcq.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Raske aru saada, kuhu sihid.. Mis erinevad võimalused? Ise ka aru saad? Minu vanuse üle arutamine on vägagi vale tegevus antud juhul ja see ei puutu üldse siia teemasse. Arva mis tahad, mul totaalselt pohhui. Olgu ma siis alaealine kui see sulle rõõmu pakub. Just sayin..

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

4Cask.png

Abi pls?

Ei lase midagi downloadida.

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Raske aru saada, kuhu sihid.. Mis erinevad võimalused? Ise ka aru saad? Minu vanuse üle arutamine on vägagi vale tegevus antud juhul ja see ei puutu üldse siia teemasse. Arva mis tahad, mul totaalselt pohhui. Olgu ma siis alaealine kui see sulle rõõmu pakub. Just sayin..

Ma olen ise ka alaealine, aga meie klassi vahe on see, et mina ei tule internetiavarustesse lalisema kui kõva joomamees ma olen

CYnrEcq.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
GTA V käes ja installib. 6GB jäänud :@

Kust ostsid?

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ma ei ole alaealine, aga see ei tähenda, et ma peaksin kõiki ealiseid alakateks kutsuma. Peace :)

Jaga seda postitust

Postituse link
Ma olen ise ka alaealine, aga meie klassi vahe on see, et mina ei tule internetiavarustesse lalisema kui kõva joomamees ma olen

Foorumid just selle jaoks ongi mõeldud, et kõvatada kui suur lööma ning joomamees sa oled. Ofc, õige meesfoorumlane niidab naisi ka iga õhtu maha. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Vaevalt mõni siit naisi niitmas käib iga õhtu. Vabandan nende ees, kes käivad.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
4Cask.png

Abi pls?

Ei lase midagi downloadida.

Miks port kinni? Saan ise avada?

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.