Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Hommik. Varvas paistes ja uni läinud, valus.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Russid pole kõik ühesugused ;)

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Mul isa sõidab belarusiga 4 kilomeetrit 7 minutiga kuna tunnis on 60 minutit ja kuna 60/7=8,57 siis 8,57x4=34,2 siis ta sõitis keskmise kiirusega 34km/h. Seda mitmeid kordi ära pöörates ja kruusatee peal. Sirgel teel ta sõitis kiirusel 45km/h. Põldu harides on jah kiirus väiksem.

Kui käppelt siis põllul oli?

Chuck_Raadik.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Mul isa sõidab belarusiga 4 kilomeetrit 7 minutiga kuna tunnis on 60 minutit ja kuna 60/7=8,57 siis 8,57x4=34,2 siis ta sõitis keskmise kiirusega 34km/h. Seda mitmeid kordi ära pöörates ja kruusatee peal. Sirgel teel ta sõitis kiirusel 45km/h. Põldu harides on jah kiirus väiksem.

Midagi pole öelda, badass.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu
desteny, vaata üle, kas hakkab looma ka seda mis sa enne kirjutasid, hetkel lihtsalt tekst, aga kujundus tuleb veel teha. aga vaata sisu.

/

Blla, selles suhtes, et ma isegi ostaksin sinult. Sul kõik olemas v.a siis too ma ei tea-mis-selle-nimi-on-konteiner-vedelik kus on nikotiin sees? Sa seda ei saaks sebida, või kust seda juurde osta saab? Ma ei tea neist e-suitsudest midagi, eile klassiõde lasi esimest korda proovida, päris huvitav oli. Kuna ma teen pool pakki suitsu päevas (eile läks täis peaga poolteist) siis oleks vaja midagi "tervislikumat" küll.

Muudetud liikme blu'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Ostke mu pitbike ja bmx ära, 390€ ja 100€

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Blla, selles suhtes, et ma isegi ostaksin sinult. Sul kõik olemas v.a siis too ma ei tea-mis-selle-nimi-on-konteiner-vedelik kus on nikotiin sees? Sa seda ei saaks sebida, või kust seda juurde osta saab? Ma ei tea neist e-suitsudest midagi, eile klassiõde lasi esimest korda proovida, päris huvitav oli. Kuna ma teen pool pakki suitsu päevas (eile läks täis peaga poolteist) siis oleks vaja midagi "tervislikumat" küll.

Uuri veits netiavarikke, olen lugenud, et e-sigar ei pruugi sugugi tervislikum olla. Ei annaks küll pead selle eest, aga "tervislikuma" pärast ma just ei hakkaks kasutama e-sigarit.

Ma pole geenius, paranda mind. Mu postitused on ainult minu arvamus.

Jaga seda postitust

Postituse link

ära geniuselt küll vedelikke osta, ta küsib nii kirvest hinda.

"Parem naine lits kui auto Opel." - Albert Einstein[h=1][/h]

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Keegi saab mõnda facebooki URL-i anda, kus käib mingi võistlus, kelle pilt vms kõige rohkem like saab, see võidab mingi auhinna.

Võiks ka kunagi naljapärast kuskil enda skilli proovida.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Silks
Keegi saab mõnda facebooki URL-i anda, kus käib mingi võistlus, kelle pilt vms kõige rohkem like saab, see võidab mingi auhinna.

Võiks ka kunagi naljapärast kuskil enda skilli proovida.

Skilli my ass, ise müüd ome like jms stuffi - http://vahvel.net/showthread.php?165375-M%C3%BC%C3%BCn-Facebook-instagram-twitter-ja-youtube-teenuseid%21

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Tõsijutt, tahakski ise proovida selleabil. Prooviks, kas mingi araabia likesid loetakse seal, või saadetakse disklaff otsa.

Siis oskan inimestele öelda midagi selle kohta. Tõestusi ka seljuhul oleks.

Jaga seda postitust

Postituse link
Tõsijutt, tahakski ise proovida selleabil. Prooviks, kas mingi araabia likesid loetakse seal, või saadetakse disklaff otsa.

Siis oskan inimestele öelda midagi selle kohta. Tõestusi ka seljuhul oleks.

70% võistlustest on fake-d :)

Lihtsalt hea turundusnipp, mida kasutatakse liiga palju tänapäeval.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Seda küll, aga just tahakski sihtida sellise lehe peale, kus palju likesid ja ka nimi oleks mõnele tuttav. Seal olekski kõige parem ära proovida. Iseenesest selliseid reegleid pole, et ei tohiks nii teha. Tahaks rohkem katsetusena teha seda.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.