Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Kas te reaalselt kuulate vaid 1 artisti?

Ei, aga telefonis umbes 2/3 on Iglesiase laulud ning siis 1/3 natuke kehvemad artistid.

just, sain korra peaaegu rihma kui jäin seda lugu kuulates vahele. :$

Offtopic aga.. sa lauaarvuti juppe ei soovi osta :D?

Jaga seda postitust

Postituse link
Ei, aga telefonis umbes 2/3 on Iglesiase laulud ning siis 1/3 natuke kehvemad artistid.

Offtopic aga.. sa lauaarvuti juppe ei soovi osta :D?

Hm, sülearvutitest olen rohkem huvitatud, kuid lähiajal läheb sõbra videokaart müüki ja sinna oleks mingit juustu asemele vaja. Saada pm oma träniga vaatan üle ehk isegi midagi pakub huvi.

Jaga seda postitust

Postituse link
Just märkasin, et seoses Sandri lahkumisega (?) juhtkonnast on bännide arv vähenenud 2x

Kokkusattumus? :D

Aga jah, pole mõtet valetada oma kooli kohta.

kle jah, keegi ei banni enam scammereid nagu mina, vaata kasvõi petturite foorumit, teemade arv kõvasti tõusnud.

Jaga seda postitust

Postituse link

noja, samas selleks on võetud moderaatorid et adminite eest töö ära teeks nii palju kui õiguseid on :D

no nii palju ma üritan ikka teha et vähe tehinguga vennad scammi ei saaks läbi tasuta vahendamise :D

Muudetud liikme Sander'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.