Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Ma sodin tavaliselt ainevihikuid, pidevalt jäävad tunnitööd tegemata sellepärast, aga noh, vähemalt on kunagi hea vaadata, et üheksandas olin selline lammas, et õppimise asemel õppisin joonistama/sodima. :D

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Õnneks kui ma koju jõuan, lendab kott nurka ja sinna ta jääb hommikuni, ega seal eriti midagi sees pole, paar sellist markerit (korraliku enamvähem) paar vihikut, pastakas ja ongi kõik, vahest vahetan õpikuid ka kui aega hommikul on, elan koolist mingi 300m ja pidevalt on hilinemised kaelas :D Jube noh, väga hull on kooli kõrval pmst elada.

Vaatan, homme võin mõnest lehest ehk pilti teha, mis ma tegin sügisel, siis teeks mingipäev sellise suurema "teose" ja näeks kui palju ma "arenenud" olen. :D

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Luukere on juba tase, ma tegin ka kunagi "Bull' " tahtsin Bullet kirjutada aga lõpuks kirjutasin millegipärast parandusega "Red Bull' " see ülakoma segab mind tänini. :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

See luukere on teema. (Y)

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma sellist suurt polegi tegelikult kunagi teinud vel, linnas olen paarile klaasile jätnud oma märgi "P-NuTT", täpsemalt ei hakkaks mainima kuhu. :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Mida sa joonistamiseks kasutad, ma olen teinud harilikuga suht palju viimasel ajal, ajad näpu/käega tsipa laiali ja jääb päris vägev isegi.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

need 3 pilti pole minu tehtud, meie koolis üks joonistas

aga muidu markeriga seintele või siis harilikuga paberile ja näpuga varjutan vms nagu sa ütlesid, ta tegi söepliiatsiga :D

// http://www.rate.ee/albums.php?act=picture&id=2225505&panel=1#content

ta käis meie koolis, eelmine aasta lõpetas nüüd käib Tartus Kunstikoolis :D

omfg, naiss

http://www.rate.ee/albums.php?act=picture&id=210552&panel=1#content

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Stevenliigub.gif

TTTTTTTTTDDDDdgg.png

Putsi see päev, see tund, see faking aasta, kui uksel seisame tervitades euro saasta!

Jaga seda postitust

Postituse link

Tech, viimane on päris hull, ma ei kujuta ette kui ma peaks sellist vorpima...jube, mul juba praegu oli kõik nii kirju ees.

Bong, sa oled räige mäster omal alal :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

SinineMustjaValge on ka teema.

Palju see The Wailers pilet maksab, ja millal toimub, peaks vaatama, kui odavalt pileti saab, peaks ka läbi astuma, otseselt sellist janti ei kuula aga see on kuulatav.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
SinineMustjaValge on ka teema.

Palju see The Wailers pilet maksab, ja millal toimub, peaks vaatama, kui odavalt pileti saab, peaks ka läbi astuma, otseselt sellist janti ei kuula aga see on kuulatav.

Mingi 300.- on pilet vist.

14. juuli toimub.

TTTTTTTTTDDDDdgg.png

Putsi see päev, see tund, see faking aasta, kui uksel seisame tervitades euro saasta!

Jaga seda postitust

Postituse link

Say What?! :)

Mina ei tea ühtegi Elanit ega Bob'i :D

Vaatab seda regge asja, ehk tõesti.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
punane

kollane

roheline

rastafar-i

sinine

must

valge

Eesti ..?

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.