Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

Jaga seda postitust

Postituse link

"My president is black, my Lambo is too...lalalalaaalallalalalalaaaaa....lalalalallaaaa...

Sõnu polegi? :huh:

Noup, see on niisama hea lugu, mulle igatahes küll meeldib suht pikast ajast juba :)

Sulle mitte? :)

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Tuled Pärnu siis suvel? :D

Tegelikult plaanis oli küll, et võtan oma telgi, niipalju taskuraha kui leidub, tähtsamad muud vahendid ja lihtsalt eestit avastada, miks mitte ärgata hommikul Pärnu rannas, oleks see ainult võimalik :D

Pärnus ainult paar korda käinud, siis ka seal veekeskuses, korra käisime kuskil silla juures mingis madude muuseomis (tra ma ie oska seda kirjutada:q) vms, suht vägev kroku oli seal :D

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Tegelikult plaanis oli küll, et võtan oma telgi, niipalju taskuraha kui leidub, tähtsamad muud vahendid ja lihtsalt eestit avastada, miks mitte ärgata hommikul Pärnu rannas, oleks see ainult võimalik :D

Pärnus ainult paar korda käinud, siis ka seal veekeskuses, korra käisime kuskil silla juures mingis madude muuseomis (tra ma ie oska seda kirjutada:q) vms, suht vägev kroku oli seal :D

jajah. seal silla juures mingi faking miniloomaaed. :D

aga anna teada kui tuled. :D teeme midagi huvitavat. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
jajah. seal silla juures mingi faking miniloomaaed. :D

aga anna teada kui tuled. :D teeme midagi huvitavat. :D

ma võina nda küll, pean hakkama vist nädalavahetustel vaikselt hetkel tööl käima, leidsin paraja ratta mille sooviks osta, raibe maksab 7000 krooni ainult, see on suht suur summa minumeelest ratta eest, kohe näitan pilti kah, avaldage arvamust, tasub osta või tuleks veel otsida?

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

See rocket, ma ei tea tegelikult nendest midagi, vaatasin enamvähem kaalu/välimuse/hinna suhet nagu.

http://www.mysticbmx.com/?page=2&item=2c1b7530bb7735870fa8f87f5a12fe12&q=

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
ma ei usu eriti. :D

Kardad et juhtub nii?

http://www.youtube.com/watch?v=hxHsPkBHQ1k

Hea lugu on ka raisk, video veel parem :D

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Trenni kohe.

Jube nooh. Võiks mopp koos juba olla :/

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."

Jaga seda postitust

Postituse link
Trenni kohe.

Jube nooh. Võiks mopp koos juba olla :/

Kuuled kesktormaja, sind teles ei näe, vaataks ka kuidas foorumi ainus au ja uhkus tegusid teeb :)

Läbi teleka elaks kaasa, mis su tiimi nimi on?

Kuidas vokk oli, kui keegi teab veel kergemat ja odavamat ratast siis võib teada anda, või kergemat ja tsipake kallimat, värv võiks ka ilus olla, mitte roosa ega muid sellised imelike värve. Punane oleks veel vinks-vonks.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.