Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Kolm pakki pelmeene sügavkülmikust välja ja 1-2 minutit sulama laua peale vms.

Pann parajalt kuumaks (Mitte 6-7 peale, vaid 5-6 peale)

Pannile valad parajalt õli ning KOHE pelmeenid pannile, EI KEEDA ENNEM.

Praed need alguses pruuniks ja hiljem jätad veidi hauduma (kaas pannile peale vms), et seest valmis saaks.

Lisad soola, pipra, muud maitseained ja SÖÖ!

Pelmeenid on PRUUNID, VÄGA KRÕBEDAD ja ÜLIHEAD Pole nagu mingit tatiseened peale keetmist.

Kes arvab, et paljast praadimisest need valmis ei saa - EKSIVAD, saavad ja VÄGA head.

Haududes saavad need nii seest kui ka väljast valmis. Ja esijalgne praadimine annab krõbeduse ning ilusa pruuni värvi

Neid pelmeene on võimalik kahtemoodi teha, kas teete õigesti ja saate ÜLIHEAD PELMEENID, või teete valesti ja seest jäävad külmad, selle vältimiseks hauduge neid rohkem, lisage rohkem õli, kuid ärge kuumust põhja pange, muidu saavad pelmeenid liiga kiiresti valmis (lähevad kõrbema ümbert, aga seest pole veel valmis)

 

Pelmeenide topicus on :D


 

 

 

On jälle aeg, selg sirgu lüüa![sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Need kes süüa ei oska teha kuigi tahaks ja veel ei teadnud sellest lehest siis soovitan seda ikkagi http://www.toidutare.ee/ :)

Head retseptid

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

will hack for pelmeenid .


aop2df.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Oo, saan vb rune acci :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

ojaa ,

pelmeen.net oleks sitaks hea ju.

või veelgiparem hautatudpelmeen.net


68bozt.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kaka. Mis ütlete selle peale ah ?


- Kui näed viga laita, siis mine ja hakka mölisema.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Miks sa endal kõvaks pidid naerma?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.