Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Oi issand, täna sai pikalt vaieldud spoomi ja tema dick rideritega selle vana pärast.

Täpsemalt sellepärast, et tuli välja selline lugu ( diss )

https://soundcloud.com/pokkerijumal/troonide-m-ng

Mina olen selle dissi poolt aga hull nutt läks lahti ikka.

Suhtled Martti Poomiga? Wow, such cool.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Hea lugu ju Yela. :D

Kui sa mõtled HVNSi lugu siis on, kui sa mõtled, Tommy lugu siis ei ole... Ta varastab teiste ridu ja ta pole mingi omapärane ja ainulaadne vend nagu teda reklaamitakse olevat. Esimene näide kelle sarnane ta on on Die Antwoord näiteks... Imestan, et ta jalga pole murdnud laval kükke tehes, mul isiklikult on häbi, et selline vend käis kuskil euroopas Eestit esindamas...

Suhtled Martti Poomiga? Wow, such cool.

Ei suhtle, tema fesari grupis arutasin asja kui keegi selle loo sinna pani... Kutt läks lõpuks juba mad mu peale, näha oli, sest ta jutt läks omadega rappa... Muidu pole spoomi vastu midagi

Jaga seda postitust

Postituse link
Kui sa mõtled HVNSi lugu siis on, kui sa mõtled, Tommy lugu siis ei ole... Ta varastab teiste ridu ja ta pole mingi omapärane ja ainulaadne vend nagu teda reklaamitakse olevat. Esimene näide kelle sarnane ta on on Die Antwoord näiteks... Imestan, et ta jalga pole murdnud laval kükke tehes, mul isiklikult on häbi, et selline vend käis kuskil euroopas Eestit esindamas...

Ei suhtle, tema fesari grupis arutasin asja kui keegi selle loo sinna pani... Kutt läks lõpuks juba mad mu peale, näha oli, sest ta jutt läks omadega rappa... Muidu pole spoomi vastu midagi

HVNSi lugu ja. Eestit esindamas?

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
HVNSi lugu ja. Eestit esindamas?

Ah ta käis kuskil Leedus või värki, mingi festival oli... Ei taha teada mis mõtted seal inimestel oli kui ta laval oli...

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
irw mis asi see hvns on :D nii random tekst

See, et sa sõnadest aru ei saa, ei tähenda, et see random tekst on, no offence...

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
irw mis asi see hvns on :D nii random tekst

a no eestis kõlbabki ainult 5loopi, pok ja krick

Kui mingi arusaamaatus sõnade kohta on siis võid küsida ja seletan lahti :)

Eestis on muud head ka, tuleb osata otsida ja kuulata.

Jaga seda postitust

Postituse link

ei, väga hästi saan aru. lihtsalt need punchid on nii lamedad ja käivad ümber augu ainult.

a kas see pole random siis v

neid riideid videost kandsid su vanavanemad

aastal kaheksakend kaheksa, ja jube kibedalt

kahju, et ei tehta aborti, sest ei ole tolmuimejat

võiksin kulutada närve

terve linn magas, sest et sina olid ärkvel

getoräpimärkmed, soundcloud ja netis

töölt said kinga, sest sul on jalgade fetish

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
ei, väga hästi saan aru. lihtsalt need punchid on nii lamedad ja käivad ümber augu ainult.

a kas see pole random siis v

neid riideid videost kandsid su vanavanemad - oled sa näinud mis riideid ta kannab?

aastal kaheksakend kaheksa, ja jube kibedalt - riided mis kannab on moest väljas

kahju, et ei tehta aborti, sest ei ole tolmuimejat - ta vanemad oleks võinud teha aborti, ta on tühine asi nagu tolm

võiksin kulutada närve

terve linn magas, sest et sina olid ärkvel - terve linn magas on vihje HVNSi mixteibile ''terve linn magab''

getoräpimärkmed, soundcloud ja netis - Getoräppar Tommy Cash esines ETV saates Terevisioon looga Guez Whoz Back. 09.10. 2013 - Teda reklaamitakse ''getoräpparina''

töölt said kinga, sest sul on jalgade fetish - wordplay

Väike maiuspala sulle

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Muide, see HVNS-i laul on ka väga hea (Y) Ma pole disside ajal kummagi poolt, vnoh erapooletu, ma naudin muusikat parem :P

Pinge on alati hea räpi maastikul, eriti veel Eestis kuna siin see nii välja surnud... Eesti poisid kahjuks ei ole asjaga harjunud, et dissida võib ka ja siis on nutt ja segadus lahti kui selline asi juhtub.

Väljas nii rõve ilm, et lausa sellepärast ei viitsi kooli minna. Teiseks tunniks ehk ikka lähen.

Muudetud liikme Rizla'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin

seda kindlasti.

homme füüsika teooria eksam, kokku peab saama vähemalt 50 punkti 100'st.

Teooria eksami eest on võimalik saada max 60 punkti.

Praktika ning labori eest sain max 40'st 36 punkti.

Seega kerged matemaatilised tehted väidavad, et ma pean vähemalt 14 puntki veel saama, et läbi saada.

6097 päeva Vahvel.net liige 08.05.2024 seisuga

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Ebayst tellimus 02.01 ja 09.01 juba käes GB'st.

DSCN1337.JPG

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Mis asi see on?

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Keegi mingit head mugavat arvutitooli oskab soovitada? Gamerile. Hetkel pelan pmst ilma seljatoeta. :D

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
Euroopa sisene transport ongi üld juhul kiire.

DHL näiteks tõi mulle 2 päevaga asjad kohale teiseltpoolt euroopat.

mulle tõi näiteks 2 nädalaga hispaaniast. jubedalt viivitasid ikka, ühes kohas passis pakk mingi 4 päeva.

a 2 päevaga on väga ebatõenäoline kui just mingi kallis express delivery lennukiga pole.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.