Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Mees kaitseb ennast ja oma pere ning ta pannakse selle eest vangi? Fck that world..

http://sport.delfi.ee/news/voitlussport/uudised/mma-voitleja-tappis-vagunelamusse-tunginud-roovli-ja-peksis-teise-haiglasse.d?id=67562420

Niimoodi see pall veerema hakkabki :D Mäletan ise kooliajast neid sissemagamisi ja tundide üle laskmisi. Kahe kõrva vahel kõlas küll, et "järgmine kord lähen niikuinii, täna võib lebo panna".. agaaa see on väga vale suhtumine. Mul oli ühe ainega selline teema, et alguses lihtsalt ei viitsinud minna ja hiljem oli juba imelik sinna minna, sest nii kaua polnud seal käinud. 11. klassis tekkis üldse mingisugune motivatsioonipuudus ja vahepeal oli päris kriitiline see seis - just puudumiste pärast. Kohal käies särasin ja sain häid hindeid, aga kui palju ma sinna kooli jõudsin..? Nii mugav oli tundides istumise asemel hoopis kodus passida, seda enam et elan üksi ja keegi ei saa mu kallal vinguda. Suutsin ennast õnneks kokku võtta ja lõpetasin gümnaasiumi väga heade tulemustega. Nuppu mul on, aga laiskust ka parasjagu :)

Meil on selline värk, et kui kursusel 10 korda puudud, siis teed kogu kursuse materjali peale töö. Ka selle osa peale, mida te pole veel õppida jõudnud, kuid peaksite selle kursusega läbi võtma. Ehk siis pead ise selle juurde õppima.

Suht kusine reegel, kuid motiveerib ikka tundides käima. Aga eks kursuse lõpul on koolipingid üpris hõredad :D Kõik kasutavad oma kasutamata kümmet puudumist ära :D

Muudetud liikme Snoopy.'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Me võime siin ju kiruda palju tahame, aga mina ütleks ajas tagasi vaadates, et kooliaeg oli tegelikult päris tore. Ega see töö- ja ülikoolielu ka mingi meelakkumine pole. Natukene rohkem vabadust küll on, aga see-eest tuleb nüüd ise ennast motiveerida, sest tagakiusavaid õpetajaid enam ei ole. Kui endale mingi supi kokku keerad, siis tuleb see ise ära ka süüa.

Ei, ei. Ega siis paha pärast siin kõike seda ei kirjutanud. Loomulikult tagasi vaadates oli päris tore ja ma isegi tahaks veel gümnaasiumis käia.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Nojah endal oli 10. klassis kokku 270 puudumist (kõik põhjusega, aga ega need haigused nii hullud ka polnud). Raske oli ikka küll, kui nii palju tunde puudunud. Ega kodus olles ka väga õppida ei viitsinud.

Sel aastal olen siiani ikka korralik olnud, vist 6 puudumist kokku hetkel.

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Me võime siin ju kiruda palju tahame, aga mina ütleks ajas tagasi vaadates, et kooliaeg oli tegelikult päris tore. Ega see töö- ja ülikoolielu ka mingi meelakkumine pole. Natukene rohkem vabadust küll on, aga see-eest tuleb nüüd ise ennast motiveerida, sest tagakiusavaid õpetajaid enam ei ole. Kui endale mingi supi kokku keerad, siis tuleb see ise ära ka süüa.

Mul pole otseselt midagi koolis käimise vastu aga ei meeldi enda kool, kahetsen, et kuskile mujale ei läinud ja ei meeldi osad õpetajad. Samas mõned teised õpetajad on väga toredad. Näiteks üks asi mis meie kooli puhul ei meeldi on see, et meil on nii, et kui kell heliseb siis lähevad välisuksed lukku ja sisse saab alles siis kui tund on 35minutit käinud. Vahetundide ajal samuti välja ei saa. Veel on mingid tobedad reeglid, et dressidega ei tohi koolis käia aga mulle pole midagi öeldud kui käin, teised on sõimata saanud. Kui on mingi 20+ vms ja sa oled meessoost siis las su munad hauduvad, sest lühikesi pükse me koolis kanda ei tohi, ainult kehalise ajal ( Kuna meie karvased jalad erutavad naisi )

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Mul pole otseselt midagi koolis käimise vastu aga ei meeldi enda kool, kahetsen, et kuskile mujale ei läinud ja ei meeldi osad õpetajad. Samas mõned teised õpetajad on väga toredad. Näiteks üks asi mis meie kooli puhul ei meeldi on see, et meil on nii, et kui kell heliseb siis lähevad välisuksed lukku ja sisse saab alles siis kui tund on 35minutit käinud. Vahetundide ajal samuti välja ei saa. Veel on mingid tobedad reeglid, et dressidega ei tohi koolis käia aga mulle pole midagi öeldud kui käin, teised on sõimata saanud. Kui on mingi 20+ vms ja sa oled meessoost siis las su munad hauduvad, sest lühikesi pükse me koolis kanda ei tohi, ainult kehalise ajal ( Kuna meie karvased jalad erutavad naisi )

Hahahahahaha, :D tõsijutt!

Jaga seda postitust

Postituse link
ei imesta ma midagi :D

aga seda imestan, et pakutakse aasta usaldusväärseimaks.

Tehingud 2262(100%)

Postitusi 8,007

Numbrid räägivad enda eest...

Ma pole geenius, paranda mind. Mu postitused on ainult minu arvamus.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kena , ostsin ennast runescape memberiks täna , tegin makse läbi skrill konto ja mõõdas tund aega ma ikka veel non member.

Kui ma hommseks ka membu ei ole siis lihtsalt Fu*k YoU Jagex!

YM aka Young M​oney

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Imo läbi moneybookersi (skrilli) tegemise võtabki natuke aega.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Terv,

Selline probleem, et kurat unematiga vist riidu läinud. Ehk keegi oskab, midagi välja pakkude või on Teil omal nippe, kuidas kiiresti tuttu jääda? Ise võin vabalt kella 12 voodisee minna ja kella 3 kella vaadata ja hommikul olen täielikult loid;(

Tänud

Pea padjale ja läheb :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Füsa õppimine, fotoefekt fyea

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
oo[K]i[E];2398392']Nii masendav ikka' date=' selline tunne nagu oleks lihtsalt 7 eurot tuulde lastud. Ikka pole veel membershipi saanud kasutajale -,-[/quote']

Osta ruunimillid ja bond saad mingi 3.7 euriga 28 päev memb. Memb 15m rs3 raha

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
oo[K]i[E];2398392']Nii masendav ikka' date=' selline tunne nagu oleks lihtsalt 7 eurot tuulde lastud. Ikka pole veel membershipi saanud kasutajale -,-[/quote']

Mine õue, hinge värsket õhku, avasta maailm väljaspool runescape (hoiatan ette, pead pettuma). Kui väike olin, oli ainuke võimalus memberiks teha kirja teel. Jah panin ümbriku sisse eesti kroonid ja saatsin Jagexi peakontorisse, võttis aega kuu aega, aga ruun oli väärt seda.

Jõudsin USA-st tagasi, biofüüsika eksam oli ootamas. Õppisin seitsmeni hommikul, lubasin 20 min und endale aju turgutamiseks, aga kuna ma kümmet seatud alarmi ei kuulnud, siis ärkasin alles 30 min enne eksamit, ehk 10:30, ehk osa asju jäi kordamata, GG järeleksam.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Waaooow, love this... Pühendan selle loo Genkale ( väike huumor, no offence man. )

Keegi mingid head söögi kohta oskab soovitada Tallinnas? Kesklinnas võiks olla ja hinnad mitte liiga suured, soovin oma naisega homme sööma minna aga ei tea kuhu minna. Vapianod ja värgid läbi käidud juba. :D

Muudetud liikme Rizla'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.