Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Kõigest 2 päeva veel ootamist!

// HDTanel hakkas striimima, mängib FIFA 14 ka vist.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Mis lehel steamib?

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

haha :D

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

// HDTanel hakkas striimima, mängib FIFA 14 ka vist.

http://www.youtube.com/watch?v=lbO5sKv1A48

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Hakkab pihta, magasin sisse ja enam ei viitsi kooli minna, sest mingid mõttetud tunnid on veel...

Jaga seda postitust

Postituse link

Niimoodi see pall veerema hakkabki :D Mäletan ise kooliajast neid sissemagamisi ja tundide üle laskmisi. Kahe kõrva vahel kõlas küll, et "järgmine kord lähen niikuinii, täna võib lebo panna".. agaaa see on väga vale suhtumine. Mul oli ühe ainega selline teema, et alguses lihtsalt ei viitsinud minna ja hiljem oli juba imelik sinna minna, sest nii kaua polnud seal käinud. 11. klassis tekkis üldse mingisugune motivatsioonipuudus ja vahepeal oli päris kriitiline see seis - just puudumiste pärast. Kohal käies särasin ja sain häid hindeid, aga kui palju ma sinna kooli jõudsin..? Nii mugav oli tundides istumise asemel hoopis kodus passida, seda enam et elan üksi ja keegi ei saa mu kallal vinguda. Suutsin ennast õnneks kokku võtta ja lõpetasin gümnaasiumi väga heade tulemustega. Nuppu mul on, aga laiskust ka parasjagu :)

There are many obstacles in life, I'm one of them

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Niimoodi see pall veerema hakkabki :D Mäletan ise kooliajast neid sissemagamisi ja tundide üle laskmisi. Kahe kõrva vahel kõlas küll, et "järgmine kord lähen niikuinii, täna võib lebo panna".. agaaa see on väga vale suhtumine. Mul oli ühe ainega selline teema, et alguses lihtsalt ei viitsinud minna ja hiljem oli juba imelik sinna minna, sest nii kaua polnud seal käinud. 11. klassis tekkis üldse mingisugune motivatsioonipuudus ja vahepeal oli päris kriitiline see seis - just puudumiste pärast. Kohal käies särasin ja sain häid hindeid, aga kui palju ma sinna kooli jõudsin..? Nii mugav oli tundides istumise asemel hoopis kodus passida, seda enam et elan üksi ja keegi ei saa mu kallal vinguda. Suutsin ennast õnneks kokku võtta ja lõpetasin gümnaasiumi väga heade tulemustega. Nuppu mul on, aga laiskust ka parasjagu :)

Mul oli paar aastat tagasi 11. klassis täpselt sama teema. Mõtlesin, et küll järgmine nädal olen lõpuni jms, tegelt kui päev kätte jõudis oli ikka see, et ahh.. ei juhtu midagi kui ei lähe. Nädala pärast aega minna küll. Ja see oli just iga esmaspäev peale söögivahetundi. Teisipäeviti 1.tund juba sama aine oli, siis oli väga nõme sinna klassi sisse astuda. Või üleüldse õpetajale otsa vaadata. Tõendeid saates sain klassijuhatajalt kirja "See hakkab sul traditsiooniks muutuma." Pmst kevad vaheajani ma käisin esmaspäeva tervikuna vaid ühe päeva.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

No mul on see kestnud juba 2 aastat. Hetkel selline seis, et kaks mata kursust on väljas ja mõlemad on ühed, muud hinded enamvähem aga mata tuleb korda saada :D

Käin 12ndas.

Jaga seda postitust

Postituse link

Tegelikkuses on see kõik lihtsalt endale valetamine. Ega õpetajat tegelikult ei huvita, kas sa nüüd saad seal tunnis targemaks või mitte. Tema teeb lihtsalt oma tööd ja üheks tema tööülesandeks on hoolitseda selle eest, et õpilased ikka tunnis käiksid. Mõni aine tundus mulle ka tõesti selline, et wtf - miks see olemas on. Aga kõik ained on tegelikult arendavad ja see "järgmine kord lähen" suhtumine, mis meil oli, on tegelikult väga nõme. Sisimas teadsin ma juba kohe, et ega ma järgmine kord ka ei lähe :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Tegelikkuses on see kõik lihtsalt endale valetamine. Ega õpetajat tegelikult ei huvita, kas sa nüüd saad seal tunnis targemaks või mitte. Tema teeb lihtsalt oma tööd ja üheks tema tööülesandeks on hoolitseda selle eest, et õpilased ikka tunnis käiksid. Mõni aine tundus mulle ka tõesti selline, et wtf - miks see olemas on. Aga kõik ained on tegelikult arendavad ja see "järgmine kord lähen" suhtumine, mis meil oli, on tegelikult väga nõme. Sisimas teadsin ma juba kohe, et ega ma järgmine kord ka ei lähe :D

See, et kõik ained arendavad on jama. Sest on tõesti aineid mis on täiesti kasutud või siis aineõpetajad kes on sellised, et nendega lähed lollimaks. Mul vähemalt on nii, aga noh, pole midagi teha. Loodetavasti saab see 12 lõpetatud ja siis peab midagi targemat välja mõtlema :D

Jaga seda postitust

Postituse link
See, et kõik ained arendavad on jama. Sest on tõesti aineid mis on täiesti kasutud või siis aineõpetajad kes on sellised, et nendega lähed lollimaks. Mul vähemalt on nii, aga noh, pole midagi teha. Loodetavasti saab see 12 lõpetatud ja siis peab midagi targemat välja mõtlema :D

Ma ei pidanud silmas seda, et kõikidest ainetest saad uusi faktipõhiseid teadmisi, vaid pigem seda, et mõttetöö kui selline arendab inimest üleüldiselt. Ka kirjanduse tunnis luuletuste pähe tuupimine on arendav.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ma ei pidanud silmas seda, et kõikidest ainetest saad uusi faktipõhiseid teadmisi, vaid pigem seda, et mõttetöö kui selline arendab inimest üleüldiselt. Ka kirjanduse tunnis luuletuste pähe tuupimine on arendav.

Ma sain aru jah, et sa seda mõtlesid. Hetkel on mul selline tund nagu Muusikaline draamaõpe, see on tund kus me õpime kooli eksamiks kuid kahjuks see minu elule midagi juurde ei anna mida me seal teeme. Põhimõtteliselt kaks tundi istumist lihtsalt aga eksami teeks ilma nende tundidetta ära.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

No meil oli 11.klassis muusika tund, kus meesõpetaja rääkis muusika ajaloost tunnist tundi ja kontrolltöö ajaks viskas 30-leheküljelise faili üles ja hakka siis lihtsalt selgeks tegema. Ma pole senimaani aru saanud, milleks meil seda vaja oli. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
No meil oli 11.klassis muusika tund, kus meesõpetaja rääkis muusika ajaloost tunnist tundi ja kontrolltöö ajaks viskas 30-leheküljelise faili üles ja hakka siis lihtsalt selgeks tegema. Ma pole senimaani aru saanud, milleks meil seda vaja oli. :D

Parim asi on see, et meie kunstiajaloo õpetaja loeb kõik lehelt maha ja õpetab valesti. Seletas meile mingist maalist ja ma parandasin teda, siis ta vastas ''Ano, võibolla on jah nii, ma ei tea'' . Kitkub tunnist tundi minu kallal, et ma ei lõpeta kooli ära ( tal mingisugune vimm minu vastu ) kuid ise ei oska õpetadagi, ma olen tal margi maha teinud sellega juba, et ütlesin, et ta ei tea ise sittagi sellest mida ta räägib, sellepeale vastas ta, et ega kõik ei saagi meeles olla aga ootab, et meil kõik meeles on ja hakkab kohe vinguma kui töös kasvõi 1 lünk on.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Parim asi on see, et meie kunstiajaloo õpetaja loeb kõik lehelt maha ja õpetab valesti. Seletas meile mingist maalist ja ma parandasin teda, siis ta vastas ''Ano, võibolla on jah nii, ma ei tea'' . Kitkub tunnist tundi minu kallal, et ma ei lõpeta kooli ära ( tal mingisugune vimm minu vastu ) kuid ise ei oska õpetadagi, ma olen tal margi maha teinud sellega juba, et ütlesin, et ta ei tea ise sittagi sellest mida ta räägib, sellepeale vastas ta, et ega kõik ei saagi meeles olla aga ootab, et meil kõik meeles on ja hakkab kohe vinguma kui töös kasvõi 1 lünk on.

Haha, appi, see on küll natuke hull. :D

Meil kunstiajaloo tunnid nägid sellised välja, et õpetaja rääkis. No meil neid õpetajaid olid selle 3 aasta jooksul muidugi omajagu ja ei saa öelda, et üks teisest kehvem oleks olnud. Aga lihtsalt need pildimaterajali tööd olid absurdsed. Printisime pmst kodus pildid välja ja alla selle pealkiri ning autor ning õpetaja tunnis lasi slaidilt pildi ja siis pidime paberile kirjutama. See ei anna ju mitte midagi juurde kui saame lihtsalt maha kirjutada. Samas kui poleks saanud, poleks see piltide selgeks tegemine ka nii või naa midagi juurde andnud.

Muudetud liikme Kaisa'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Me võime siin ju kiruda palju tahame, aga mina ütleks ajas tagasi vaadates, et kooliaeg oli tegelikult päris tore. Ega see töö- ja ülikoolielu ka mingi meelakkumine pole. Natukene rohkem vabadust küll on, aga see-eest tuleb nüüd ise ennast motiveerida, sest tagakiusavaid õpetajaid enam ei ole. Kui endale mingi supi kokku keerad, siis tuleb see ise ära ka süüa.

Jaga seda postitust

Postituse link

Õnneks pole seda laiskust küljes, vanemad on alati olnud ranged kooli suhtes, ei lase niisama koju jääda jne, mille üle ma olen tegelikult tänulik.

Ei tea kui paljusid puudutab/huvitab see, aga Pärnu Hansagümnaasium kaob 31. juulil ära, selle asemele tuleb Pärnu ÜG meie majja ja mina kui Hansa 10.D klassi õpilane lõpetan hoopis ÜG tunnistusega. Inimesi tuleb u. 200-300 tükki juurde, direktor saadetakse minema mitmete õpetajatega, mistõttu enamus õpetajaid jäävad töötuks.

Endal muidu hinded varieeruvad A-E, vene keel ja keemia üldjuhul E, ja füüsika perioodihinde sain F nädalase puudumise tõttu, mida ma varsti pean parandama hakkama :(

We seek for truth, while we hide ours

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.