Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Aga mis on nii lihtne? Kutsekas/ülikoolis õpid enda ala 2-8 aastat, enne kui pääsed tööd tegema ja siis pole ka kindel, et kas töökohti leidub. Kuna tänapäeva noored istuvad arvutis enamasti 2-3 tundi päevas lugedes facebooki, mängides mänge, miks mitte pühendada see aeg millegile kasulikule. Antud ala saab muuta endale huvitavaks, sest võimalusi on kohutavalt palju.

Eiei, egas ma seda ei mõelnudki, et muud asjad lihtsamad on. Lihtsalt mõtlesin seda, et iga vend kes üritab nüüd selle pildi peale millegiga tegelema hakata ei teeni esimese kahe nädalaga selliseid summasid.

Jaga seda postitust

Postituse link
Eiei, egas ma seda ei mõelnudki, et muud asjad lihtsamad on. Lihtsalt mõtlesin seda, et iga vend kes üritab nüüd selle pildi peale millegiga tegelema hakata ei teeni esimese kahe nädalaga selliseid summasid.

Pigem aastaid, kui aktiivselt tegeleda. Selgesti ei väida, et antud ala on kerge. Aga potensiaali midagi saavutada on rohkem, kui minna tavatööle, et teenida nii palju, et ots-otsaga kokku tuleb.

Täpsemalt seletades, mina ei müü trafficut, vaid ostan seda oma(networki) pakkumistele.

Nt, on mul networkis pakkumine:

dietfi.png

Ette on antud mulle nende väljamakse(payout) ja valmis tellimisleht (http://slimatrex.com/finland-kaksi/index.php?oid=44&AFID=27&SID=&affid=27&id=639355&click_id=639355&s1=&s2=&s3=).

Minu ülesanne on juhatada inimesed nende lehele ja igakord, kui keegi täidab seal esimese lehe ära, läheb ta teisele lehele, kus peab sisestama oma debeet/krediitkaardi andmed. Ta maksab 4.95e postikulu ainult. Mina aga seevastu teenin 45usd.

Mina olen asjaga tegelenud üpriski palju ja tean enam vähe, mis teen. Aga networkid pakuvad ka igasuguseid lahjemaid variante, tt E-mail submit. Nii kui inimene paneb enda e-maili nende lehele, teenid sina raha. Sama on igasuguste downloadidega ja nt facebook APP installidega jne jne jne.

Muudetud liikme Desteny'i poolt

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ja trenni minek! :D

Wtf 0.0

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Wtf 0.0

6.30 hommikune trenn ;)

Boom, elu esimene 4k+ päeva tulemus. Kulu miski 1k.

Nice job! Lugesin koolis just kellegi blogi ka netis teenimisest, tahaks nüüd kodus rohkem süveneda, kahjuks pole siiani leidnud blogi uuesti ülesse. Too rääkis muidugi USD/€ , aksiate jne. peale panustamisest.

Ma pole geenius, paranda mind. Mu postitused on ainult minu arvamus.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Ise ka seda aktsiate panustamist vaadanud. Väga fake tundus mulle.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Koolijütsid hakkavad aktsiatega tegelema? Vanemate taskurahast? :D

Nagu Desteny mainis läheb asja taipamiseks oma korralik aeg, miks mitte kohe alustada ja varem oma rahakoti peale saada?

Jaga seda postitust

Postituse link

Ta rääkis siiski n-ö reklaamindusest. Pole küll asja uurinud, kuid eeldan, et aktsiatega tegelemise jaoks on vaja ikka ääretult suurt rahakotti. :D

// Ma ei väida, et sellega nüüd tegelema ei tasuks hakata, kuid esmalt võiks väiksema mahulised asjad ette võtta. Kasvõi reklaamid kodulehtedele.

Muudetud liikme Hidden Ninja'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
6.30 hommikune trenn ;)

Nice job! Lugesin koolis just kellegi blogi ka netis teenimisest, tahaks nüüd kodus rohkem süveneda, kahjuks pole siiani leidnud blogi uuesti ülesse. Too rääkis muidugi USD/€ , aksiate jne. peale panustamisest.

Tegu on Forexiga, isiklikult küll väga mõtet sellel ei näe ennem kui ei ole harjutanud ja ei mõista seda turgu. Märkimisväärseteks kasumiteks on vaja liialt suurt investeeringut.

Aga see on ainult minu arvamus asjast, ei keela kellegil millegiga tegeleda.

Jaga seda postitust

Postituse link
Ta rääkis siiski n-ö reklaamindusest. Pole küll asja uurinud, kuid eeldan, et aktsiatega tegelemise jaoks on vaja ikka ääretult suurt rahakotti. :D

// Ma ei väida, et sellega nüüd tegelema ei tasuks hakata, kuid esmalt võiks väiksema mahulised asjad ette võtta. Kasvõi reklaamid kodulehtedele.

Mina olen lugenud siis panustajatest, kes alustanud 250€-500€ kanti. Teisepoole suhtes on sul tõisiselt õigus, ning plaanis on ka sarnane ettevõtmine ette võtta. Kui kellegil on reklaamide ja "klikkide" teenimis võimaluste kogemusi võiksid jaga mulle pm-i linke või nõuandeid. Oleks väga tänulik :)

Muudetud liikme p j god'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Homme 3 tundi riigikaitset :D hakkame marssimist harjutama.

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Ise veetsin terve õhtu garaažis, ikka targemaks ei saanud :D

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

On kellegil annaabi.ee-s 50 punkti? Oleks hädasti ühte materiali vaja.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Endal reedeti üks paaristund riigikaitset. Talvel laagrisse.

Endal kevadel laager.

Normaalne rivitund oli.. 2,5h harjutasime marssimist. Funfun

Muudetud liikme Viis'i poolt

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Nagu Desteny mainis läheb asja taipamiseks oma korralik aeg, miks mitte kohe alustada ja varem oma rahakoti peale saada?

Ma täiesti nõustun. Aga mure aktsiatega on see, et seal on vaja ka õnne või inside informatsiooni, et teenida head raha. Kuigi uurimine ja asjast aru saamine on juba suur kogemus. Kui sa suudad teha 20 eurost 200 eurot ja sellest 200st eurost paari kuuga 1000eurot, oled selgesti õigel teel.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

[video=youtube_share;6Bd4mks_hWo]

Feint särab taaskord.

viis-signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.