Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

Seiklesin YT-s ja leidsin sellise video.

GG my brain.

Jaga seda postitust

Postituse link
Marko kas sa tahad väita, et su arvutile ei saa win 7 paigaldada? Kui nii arvad, siis eksid. Ise hakkama ei saa, siis vii mõne spetsialisti juurde. ;)

Ei väida, mul FREEDOS ja see arvuti on windows 8 jaoks loodud, windows 7 paigaldamisega igavene jama. See oleks võimalik, aga võtaks kauem aega. Minu arvutile pole otseselt minu arvuti all windows 8 drivereid ka. Neid tuleb mujalt otsida.

Ja Jarmole, nende shortcutidega, mis rida sa muutsid, et muuta nime ja faili mida see avab? Teisel oli poole lihtsam.

RRG_signa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Tere, kuulge ma ei tea kas teha meedia alla youtube kanali postituse. Mul palju kanaleid olnud. Aga praegune eesmärk on kanal saada kuulsaks kuidagi moodi. Tean seda, et see on aeganõudev, aga te ei oska soovitada kus reklaamida? Oleks tore isegi kui 10 inimest vaataks kanalis videosid. Eesmärk saada Joosepu sarnaseks.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Tere, kuulge ma ei tea kas teha meedia alla youtube kanali postituse. Mul palju kanaleid olnud. Aga praegune eesmärk on kanal saada kuulsaks kuidagi moodi. Tean seda, et see on aeganõudev, aga te ei oska soovitada kus reklaamida? Oleks tore isegi kui 10 inimest vaataks kanalis videosid. Eesmärk saada Joosepu sarnaseks.
MineCrafti videoid tehes sa ei saa kuulsaks. Neid MineCrafti kanaleid mis on kuulsad on juba väga palju, parem tee midagi originaalsemat.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Hakkan vanemaid mänge mängima? Wolfenstein enemy territory?

Oled vähemalt originaalne siis, :)

Jaga seda postitust

Postituse link
Hakkan vanemaid mänge mängima? Wolfenstein enemy territory?

juhul kui naljakat/huvitavat contenti ei paku (mida 99% eesti jotuuberitest ei tee), pole sellega üldse mõtet tegeleda. ja kui 18+ pole, siis unusta ka ära. keegi ei viitsi vaadata sind lihtsalt mängimas ja monotoonselt rääkimas või mingeid lambiseid jalagaperse "nalju" tegemas.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.