Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Ajuvaba foorum.

Kurdan oma muret, seda laimatakse ja tõsiselt ei võeta ning tipuks pannakse veel warni ka lisaks.

Ma kardan et sulle pandakse nüüd Tumm vms :S

Edit:

Ja sa tahad öelda et need warnid pole õigustatud ?

Nagu nad ütlesid pöörduge nende poole kes Warni panid

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Vb ise oled selles süüdi? Ja see polnud mure kurtmine, see oli pigen süüdistamine enda lolluses, millest sa vist kunagi aru ei sa.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Ajuvaba foorum.

Kurdan oma muret, seda laimatakse ja tõsiselt ei võeta ning tipuks pannakse veel warni ka lisaks.

Tahad öelda see on mure ?Seal tehti arusaadavaks asi ,kui sa üldse sellest aru saad.

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ajuvaba foorum.

Sa ise mängid lolli ja nüüd otsid õigust?

Jaga seda postitust

Postituse link
eile mängisin MW3'me 5 tundi ja täna tuimalt veel 3 tundi, damn me... nolifer...

Ega see MW3 ole jah karm, mängima hakkad siis ka mängima jääd :D Täna hommikul kella seitsmest kadus uni, midagi polnud teha ja hakkasin MW3 mängima, mängisin kella kümneni

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin
Ega see MW3 ole jah karm, mängima hakkad siis ka mängima jääd :D Täna hommikul kella seitsmest kadus uni midagi polnud teha ja mängisin kella kümneni

eile oli acc level 74, õhtuks oli 79,5 ja täna tegin 80 ära. nüüd tegin veel prestige ka ära ja hetke seisuga acc level 18. võtsin double XP relvale ja scar level on 20 juba :D

6097 päeva Vahvel.net liige 08.05.2024 seisuga

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
eile oli acc level 74, õhtuks oli 79,5 ja täna tegin 80 ära. nüüd tegin veel prestige ka ära ja hetke seisuga acc level 18. võtsin double XP relvale ja scar level on 20 juba :D

Nice, ma mingi 38 või midagi sinnakanti, noh ma mängin xboxiga kuid see selleks, mäng ikka sama ju :D. Varem olin 76 kuid siis kadus kasutaja ära kuskile ja nii ta oli, pidin uue kasutaja tegema. :D

//Edit CeuZ ma pakun Google.ee vms :D

//piltide all diylol.com :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kus sa neid pilte võtad:D?

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma lihtsalt liiga osav memede kasutamises :D

Tegelt mul on igaks juhtumiks memed olemas :D

Või ma nimetaks seda pigem isegi salvestamis haiguseks, kui ma näen mingit lahedat memet siis see on must have minu kõvakettale :D

Muudetud liikme Finnish'i poolt

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin

daaaaaaamn son, 579Mb pilte...

aga noh. mul rohkem, ruuni tradedest pilte. proofid (ainult välismaa omad), kui ma teeks eesti omadest ka siis oleks mingi 10gb ma arvan, kui mitte rohkem...

yeahhhhhh.png

Muudetud liikme Genius15'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin
Raske on kirjeldada, mis tunded mind valdavad. Hing on väga rahul ning leidnud tasakaalu. Lenna Kuurmaa oli võimas, lihtsalt võimas. Suurepärane!

Nii hea on olla.

very naiss.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.