Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Venemaa-Gruusia sõda!

Soovitatud postitused

see oli sama palju sõda kui onaneerimine on seks.

 

 

 

see oli meedia poolt nii suureks puhutud.... report näitas kah ühte kaadri 50x

vaevalt keegi meist on sõda näinud ja teab mis see tähendab.

 

Ja teie oma Nato'de ja EL'idega, venemaa tahab siis ründab, Nato otsib kõigepealt 2 nädalat süüdlast, selle ajaga eesti juba hävitatud...

pluss venemaa saab kõigile EL'i ja Nato otsustele Veto peale panna

 

 

pluss, lugesin, et keegi küsis miks üldse sõda vaja on?

50 aastat tagasi oli maailmas 3 milj inimest... nüüd on 6 milj

arv on TOPELT!

maailm on ülerahvastatud, sõda või katk on hädavajalik, need neegrid/moslemid sigivad nagu loomad ju, ja siis hädaldavad, et neil pole toitu.


image.php?type=sigpic&userid=1212&dateline=1175091216

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

 

 

pluss, lugesin, et keegi küsis miks üldse sõda vaja on?

50 aastat tagasi oli maailmas 3 milj inimest... nüüd on 6 milj

arv on TOPELT!

maailm on ülerahvastatud, sõda või katk on hädavajalik, need neegrid/moslemid sigivad nagu loomad ju, ja siis hädaldavad, et neil pole toitu.

 

 

Nojah, saan aru et maailm ülerahvastatud aga kas sina oled siis ütleja et sõda ja katk on hädavajalik. Kõik kes on siia ilma sündinud, nendel on ka sünnipärane õigus siin ilmas elada, mitte õelda et nüüd peaks paar miljardit inimest maha nottima kuna liiga palju. Enne mõtle mis ütled(kirjutad):cool:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kusjuures õigesti öeldud!

 

Mu meelest on ka need aafriklased ise süüdi..

 

Mis te ise arvate, kus on AIDS'i allikas? Loomulikult Aafrikas. Sealt see on tulnud. Geograafias vaatasin eelmine aasta tabelit ning seal oli regiooniti kirjas, kus on väga kõrge igasuguste haiguste oht.. Suguhaiguste "maailmakaardi" peal on Aafrika põhimõtteliselt punase värviga kaetud! Meil poleks mitte midagi viga, kui sealt neid ei tuleks. Omg, elagu oma savannis seal ja olgu rahulikud. Nad on lihtsalt nii lollid, et nad ei oska arvestada ning hinnata oma majanduslikku seisundit ühiskonnas jpm. See on tänapäeval hakanud ka juba Euroopas levima, et tehakse laps ära ja siis on suured probleemid.. Ostku kuskilt kohalikust külahütist endale mingi kondoom või mingi krokodillinahast sokk, mida vardasse tõmmata, ennem kui pereplaane hakata tegema.. Enamus sellised katkud ja haiguse don tulnud sellest, et mingi neeger tinutab seal mingit paaviani või raudrohtu, millel on mingi haigus üritanud külge kleepida ning siis see hakkab levima..

 

Point on lihtne, meie, kõik need, kes ei ela Aafrikas, takistame looduslikku valikut, kuna me oleme ise samamoodi loomariigi esindajad. Loodus tahab, et nad õpiksid, meie aga toetame ning julgustame, et palun! Tehke lapsi, raisake rohkem, küll me teile saadame igasuguseid asju.. Lõpus oleme me juba nii pehmed, et meie enda majandusega on probleeme, anname, kuid midagi vastu ei saa! Olete kuulnud, et Aafrika tahab tuua 5 miljonit inimest Euroopasse odavaks tööjõuks! Vaadake enda sisse! Me aitame, kuid muutume ise nendeks, kes vajavad abi! See pole tundetus! See on keelamine juhtumast asjadel nii, nagu nad peaks juhtuma.. Kui ülejäänud maailm ei oleks seganud, siis mis oleks Aafrikast saanud? Nad võiks ise ka midagi õppida sellest, aga eiiiii... Muidugi, neil on kõik õigused olemas, kuid mõistus on neil puudu tsipakene..

 

Oh, sõja juurde tagasi. Hiljuti avaldati raporteeringud siis mõlema osapoole poolt, et pmst. mõlemad on sama "mustad." Osapooltel tegutsesid kurjad inimesed, kellele anti vaba voli tappa tsiviilisikuid ja mida kõike veel. Mingi kolmetäheline organisatsioon nõuab, et osapooled alustaksid kohest uurimist, kuid "sõdijad" eitavad, et nad selliste sigadusega hakkama said.. Ei tea, mis juhtub, kuid tahaks uurida... :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.