Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Vahvel.net?

Küsimus

10 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0
VIP
Ei osanud kuhugi mujale teha teemat,rääkige nüüd mis toimub?

 

Tegu on noorte / vabaaja kommuuniga

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
VIP
Rs2eesti muutis nime ja suunitlust

 

Kindlasti on paljud kasutajad juba märganud, et rs2eesti on muutnud oma nime vahvliks ning muutnud ka foorumi suunitlust. Oleme üle läinud rohkem niiöelda vaba-aja foorumiks. See muudatus ei tähenda kindlasti runescape suunitluse kadumist, runescape alafoorumid eesotsas musta turuga on kõik alles.

 

Miks võtsime vastu sellise otsuse? Runescape on viimasel ajal ainult populaarsust kaotanud ja seega on ka foorumi kasv seisma jäänud. Loodame, et vaba-aja foorumiks üleminnes suudame luua veelgi suurema ja toredama kommuuni. Otsuse vastu võtmine ei olnud lihtne ning see oli pikk ning aeganõudev protsess, mis on põhjalikult läbi uuritud. Siinkohal tänan foorumi juhtkonda (va. hostaget, kes ainult jonnis kõigiga). 9 korda mõõda, 1 kord lõika.

 

Kindlasti on Teile silma hakanud ka vahvli uus kujundus. Ennem kujunduse kritiseerimist palun andke vahvlikesele natukene aega, et sellega harjuda. Siinkohal sooviksin veel ära öelda, et see vahvli tegemis masin (mis minule tundub kirjutusmasinana) ei ole kindlasti meie jäädav logo. Peatselt on tulemas vahvli logokonkurss toredate auhindadega, kus kõigil on võimalik osaleda.

 

Mide veel uut? Portaal sai ajutiselt kaotatud, kuna kellegile peale minu see juhtkonnas ei meeldinud. Soovi korral võin lisade menüüriba peale linki, mis viib portaali, kuid foorum jääb siiski avaleheks.

 

Aadressi muutusega seoses on kindlasti ka ilmnenud hunnik vigu, mis on kahe silma vahele jäänud. Palun kõigist vigadest teatada mulle privaatsõnumi kaudu või postitades nendest tagasiside alafoorumisse. Palun kõigilt mõistvat suhtumist ning tänan koostöö eest.

 

Teadaolev probleem on foorumi embleemid, kuna neil on valge taust ja nad ei näe selle kujundusega head välja. Lähitulevikus on tulemas uued ja kenamad embleemid. Täielikult kaotatud sai middlemani ja kahtlase isiku embleem. Sellele lisaks läksid üleminekuga kaduma ka kõik pildi-panga pildid sest nad "kaalusid" liiga palju. Pildi-panga tagasitulek on hetkel küsimärgi all.

 

 

Vot nii moosised ongi need lood!

;) Supper uuendus minu arust !


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
VIP

Ei meeldi, vana oli etem.. :/


OMGLOL.png

MSN : [email:ofxdw7mx]Pimpvend@hotmail.com[/email:ofxdw7mx]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
SUPERVIP

Päris mõttekas teema, selle asemel et uus teema teha, oleksid võinud vahvli uudiseid vaadata.

Tõesti, vaba-aja foorumina tuleb vahvlisse palju uusi liikemeid.

Minu arust küll palju põnevam foorumis istuda :)


RSN: Sir Tanel

Clan chat: Da Chunky

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.