Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PETTUR HENRI KANNEL . Eesti CS2 Kommuun Facebookis

Soovitatud postitused

Müüsin 2 skinni Henri Kannelile. Lubas raha kanda kui trade ban läbi ning kui see päev tuli siis ignoreeris kohe.

Facebook profiil: https://www.facebook.com/henri.kannel.90

Facebooki grupp kus ma leidsin ta ja kus ta admin on: "Eesti CS2 Kommuun" https://www.facebook.com/groups/1335422926654839 

Steam profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561199786947253/

TucA3y5.png

dm3j2Ib.png

iK4DRud.png

jDcPhFU.png

dwPWJ6w.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Hmm... admin ja laseb niimoodi üle ookei nüüd olen ise ka targem. Aga soovitan sinna kommuuni ka teema teha tema kohta. Muidu ise ka müüsin läbi selle kommuuni enda skinnid ja esimese korraga sain ilusti müüdud aga samas ma otsisin ja vaatasin kellel rohkem reputatsiooni oli ja kes selle skinni äriga kauem tegelenud olid jms.. küsisin inimestelt ka infot jne. 

Jaga seda postitust

Postituse link

Natuke vaatasin seal suuremas csi grupis ringi ja j2i kohe silma postitus kellegist, kui vaatasin sinna alla nagin et Henri Kannel oli alla kommenteerinud. Tuleb valja et said tyssata ja see polnudki paris Henri Kannel. Ole internetis hoolsam, kui myyd midagi sobrake.

Screenshot 2026-06-12 231816.png

Obje

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

Sa tegid selle konto täna, see on see sama profiil kes on seal admin

L7R9vAF.png

Muudetud liikme hecklernkoch416'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

@jann sild Kes teie täpsemalt olete ja miks teie siin Henri Kanneli eest räägite ? Ja miks Henri ise @hecklernkoch416 ühendusst ei võta ? Jääb vägisi mulje nagu te oleksite Henri ise, kes üritab siin enda varikontoga nime puhtaks pesta. Mingi lambist teete siia fake konto ja hakkate Henri suu voodriks päris huvitav. :D Ka neid admineid ja trusted inimesi on palju, kes teevadki ise endale fake konto eesmärgiga teisi inimesi segadusse ajada ja see läbi pettus toime panna. 

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
31 minutit tagasi, jann sild ütles:

Jai silma see postitus! Ma lihtsalt votsin sona mul vapsjee pohhui kellelt yle sai palju yle sai millega yle sai. 

Kakoi fake konto?
Ma yleval juba mainisin, et olen pikemat aega sellel foorumil silma peal hoidnud aga pole nainud vajadust teha.

Ja nüüd siis nägite vajadust teha siia konto selleks, et lihtsalt mingit täiesti mõttetut teemat kommenteerida millest teil tegelikult täiesti pohhui on millega üle sai ja miks sai jne... ? :D Ei no jahm, mis ma oskan öelda huvitav  inimene olete. 

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.