Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

WeAllPlay Serverid

Soovitatud postitused

Hey! Kas mängid csgo-d vabal ajal? Kui ja, kas oled sa teadlik eesti serveritest? Me oleme nüüdsest partnerid Eesti kõige aktiivseima csgo kommuuniga. Tegemist on WeAllPlay-ga ning neil on mitmeid erinevaid servereid. WeAllPlays saad mängida eestlastega tavalist pubi või retake, aga on ka eriline zombie server olemas.Lisaks saab ka WeAllPlays mängida rohkem konkurentsiga serverit nagu mix, mis on 5v5 kaptenitega.WeAllPlayl on tehtud ka koduleht kust saab infot kui ei leia seda juhuslikult discordist https://www.weallplay.eu/. See Eesti kõige aktiivseim csgo kommuun arendab ennast pidevalt ning siiani enamikele kes seal mängivad jäävad ka sinna mängima. Hetkel WAP discrodiga liitudes osalete ka loosis kus on võimalus teil võita 1 kuu tasuta DISCORD NITRO(võitja selgub 12.02.2021 21.00ni). Nii, et liitu kohe discordiga ja mine mängima! https://discord.gg/3xSR9vmkt3


ESKEEEDID

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mängin.  Veteranid saavad Tallinna serverisse.  Noobid peavad vaeva nägema, et sisse häkkida end sinna, kui muidu pole piimakatest lahti saanud CSGOs. welldone.


Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.