Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Otsid veebipõhise rollimängu? 

Ava see link ning asu mängima. 

 

MÄNGUST

Austus, vaen, kättemaks, ellujäämine, kuritegevus - need on kõigest mõned sõnad mis seda mängu iseloomustavad. Tule ja aita meil selles karmis maailmas ellu jääda! Mängimiseks on vaja mänguga registreeruda ja see on täiesti TASUTA.

Mängu alguses nagu ikka oled algaja, kuid aja jooksul tõused sa "karjääriredelil" ülespoole, saavutades reputatsiooni teiste liikmete seas. Mängus on võimalik sooritada kuritegusid koos teiste mängijatega, mis teeb mängu huvitavamaks ning omapärasemaks. Samuti saavad mänguliikmed luua ka oma maffia mis annab hulgaliselt lisavõimalusi juurde.

Oleme lisanud ka mängu virtuaalraha ehk Krediidi mille eest on võimalik osta erinevaid eeliseid teiste mängijate seas, peamine ning suurim eelis on VIP konto mille saab osta 500 krediidi eest ning sellega kaasneb paljud privileegid ning võimaluse raha teenimiseks.

Ole julge ja liitu kohe veebipõhise Rollimänguga.

https://www.e-gangster.net.ee/v4/

Muudetud liikme Reket'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.