Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Koslep CS:GO turniir auhindadele!

Soovitatud postitused

Tere kõigile CS:GO mängijatele!

 

Koslep Gamingul on au kutsuda kõiki Eesti CS:GO võistkondi oma esimesele turniirile! Turniiril osalemine on kõigile tasuta - pane kokku viieliikmeline tiim ja võta mõõtu teiste mängijatega!

 

Turniiri auhinnafond on 150 eurot, millest turniir võitja saab 100 ja teine koht 50 eurot!

 

Lisaks, pakume vaatajatele Twitch keskkonna vahendusel kuni KOLMEST mängust paralleelselt otseülekandeid koos eestikeelsete kommentaaridega, et saaksid kogu turniiri käekäiguga kursis olla ja teistele kaasa elada.

 

SUPPORT DISCORD - https://discord.gg/GYkznm

 

Koslep Gaming on sõpruskond, millest on välja kasvanud Eesti KÕIGE populaarsem Faceit Hub, kus on üle 50 aktiivse liikme igal erineval tasemel.

 

Kuna Koslep Hubi mängurid soovisid uut väljakutset, siis otsustasime teha esimese Koslep CS:GO turniir, kuhu pääseb osalema 64 Eesti tiimi! Turniir toimub pühapäeval, 5. aprillil algusega kell 15.00. Turniirile registreerumine lõpeb 5. aprillil kell 13.00 ning võistkonna kaptenid peavad alates kella 14st oma võistkonna osalemise üle kinnitama. Turniir mängitakse BO1 süsteemis ning finaal BO3 süsteemis!


Registreeri oma tiim turniirile http://turniir.koslep.eu/ ning kutsu oma sõbrad ka!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.