Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Kuna soetasin endale tahvelarvuti lenovo..täpset marki hetkel ei tea, nädala pärast olen tagasi eestis siis saan arvelt vaadata, pm olen seda kasutanud mõned korrad, garantii kõik kehtiv. Jutuga tahan jõuda sinnamaani, et otsin endale Main accounti, eeldatavalt 2000+ total ning combat stats 99. eelistaks ka Rigouri. Seega pakuks vahetuseks tahvlit ning kui kasutaja asjalik lisaraha (tehing toimuks näost näkku, tahvel maksis kuskil 160 euri,nagu mainisin pole hetkel eestis seega täpset infot tahvli kohta ei mäleta, paberid kodus kapis.) Kui kellelgi miskit pakkuda ning mu pakkumisest huvitatud siis pm või jäta kommentaar.

 

unustasin mainida, et kasutajal peab olema MAX 2 omaniku ning tahan kindlasti recovereid, meili jne. Samuti peab ka olema elite void ning oleks kena kui quest cape.

Muudetud liikme turborott'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.