Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Lukkkkkuuu !!!!

Soovitatud postitused

SUPERVIP

kasutaja müüüüdddddduuuuudddd !!!!!!!!!

Muudetud liikme $ten'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Huvitav on see, et sama kontot on ta varem üritanud ka müüa ning miskipärast kustutas teemas kõik enda kirjad ära ning pealkirjaks ''ei müü enam''.

Soovitan kõigil olla ettevaatlik sellega.

Jap tänan ,et meelde tuletasid.. Olen näinud seda varem jah.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Author of the topic Postitas (muudetud)

varem müüsin jah seda kontot võtsin müügist ära kuna tegin purele raha peale selle kontoga mis selles imelikku on... selle pärast müügist ära võtsin muud midagi.

Jaga seda postitust

Postituse link
parandan natukene konto pole müüdud vaid juhtus selline asi hoopis et üks debiilik teeskles ühte teist isikut kes on usaldusväärne jms... käisin kasutaja ette kuid jahm too isik pani asjad rotti aga hea on see et sain konto tagasi selgus et kontol on samad recovery andmed mis minu ühel teisel kontolgi kuid jahm kõik pangas olevad asjad läksid lisaks sellele veel 127m cashi.

praegu ma lasen selle postituse kustutada hakkan uuesti raha peale tegema

Alles ütlesid, et ei tea kontol ühtegi infot ning kontot ei saa mitte kuidagi tagasi :D

Ma ütleks sulle ära ka selle, et kui sa müüd selle konto siin eestlasele maha ning hiljem selle tagasi tirid, siis saad endale kaela kriminaalkaristuse ning sind sunnitakse maksma tagasi see raha mille petsid muidu lihtsalt see inimene kes petta sai viib asja edasi kohtusse ning kohtul on õigus sinult see välja nõuda. Kui sa ei suuda maksta, tuleb sulle kaela kohtutäitur kes väga meelsasti võib sinu arved lukku panna (muidugi tegelt peab olema miinimum palga e. lubatud) või sinu isiklikku vara arestida.

Mõtle ennem mis siin välja räägid, kõik su teemad on ilgelt kahtlased. Kord müüd kontot, kord mitte. Ehk kord juba müüsid konto maha ning nüüd siis uuesti tõmbad tagasi inimeselt kes sulle tõesti raha on saatnud. Vaata ette

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

kuule pls ära aja mulle selist sitta :) mis puutub recoveytesse siis ma ise ka ei teadnud et need on samad mis teisel kontolgi ja mis siin kahtlast on ma olen siin väga palju acce ostnud ja müünud ja nagu näha siis pole ühtegi negatiivset tagasisidet lisaks gamefriikis olen ropult acce ostnud ja müünud nii et jahm.... mind su mõttetu loll jutt ei koti mine räägi seda mõnele muule lollile :D pealegi kui mu tegemised kahtlased tunduvad siis ole armas mine räägi mõnele modele seda vms.... ma reaalselt ei viitsi sellist sitta lugeda :)

Jaga seda postitust

Postituse link
kuule pls ära aja mulle selist sitta :) mis puutub recoveytesse siis ma ise ka ei teadnud et need on samad mis teisel kontolgi ja mis siin kahtlast on ma olen siin väga palju acce ostnud ja müünud ja nagu näha siis pole ühtegi negatiivset tagasisidet lisaks gamefriikis olen ropult acce ostnud ja müünud nii et jahm.... mind su mõttetu loll jutt ei koti mine räägi seda mõnele muule lollile :D pealegi kui mu tegemised kahtlased tunduvad siis ole armas mine räägi mõnele modele seda vms.... ma reaalselt ei viitsi sellist sitta lugeda :)

Sinu teemades juba ROPULT selliseid postitusi nagu "kahtlane vend" oled.

Period.

Muide paras ka sulle, et petta said. Sellepärast küsitakse alati PM.

Jaga seda postitust

Postituse link
Alles ütlesid, et ei tea kontol ühtegi infot ning kontot ei saa mitte kuidagi tagasi :D

Ma ütleks sulle ära ka selle, et kui sa müüd selle konto siin eestlasele maha ning hiljem selle tagasi tirid, siis saad endale kaela kriminaalkaristuse ning sind sunnitakse maksma tagasi see raha mille petsid muidu lihtsalt see inimene kes petta sai viib asja edasi kohtusse ning kohtul on õigus sinult see välja nõuda. Kui sa ei suuda maksta, tuleb sulle kaela kohtutäitur kes väga meelsasti võib sinu arved lukku panna (muidugi tegelt peab olema miinimum palga e. lubatud) või sinu isiklikku vara arestida.

Mõtle ennem mis siin välja räägid, kõik su teemad on ilgelt kahtlased. Kord müüd kontot, kord mitte. Ehk kord juba müüsid konto maha ning nüüd siis uuesti tõmbad tagasi inimeselt kes sulle tõesti raha on saatnud. Vaata ette

Panid nii pika ja muretseva romaani maha , järeldan su tekstist et sina lasidki acci yle , mis on samamoodi kuritegu .

naqnii motlesid et acc yle lastud ja korra , aga said asjad katte ja acc tommati tagasi ning nyyd hea klähvima tulla

fail....

igatahes mis hinnaga acc pidi ära minema??

Muudetud liikme skalileo'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

ahh vahet pole ma ei viitsi teiega vaielda aga exo kus seda teha saab ? vb saadad mingi lingi ma ei oska veel vahvlit väga hästi kasutada.

ja probleem selles ka et ta võttis skypes ühendust mitte siin vahvlis väitis et on dfjg jms... aga ma loll ei vaadanud tähele panelikult tema skype profiili tema skype on muidu ( dtjg.mart ) kui viitsid anna enda skype exo

Jaga seda postitust

Postituse link
ahh vahet pole ma ei viitsi teiega vaielda aga exo kus seda teha saab ? vb saadad mingi lingi ma ei oska veel vahvlit väga hästi kasutada.

ja probleem selles ka et ta võttis skypes ühendust mitte siin vahvlis väitis et on dfjg jms... aga ma loll ei vaadanud tähele panelikult tema skype profiili tema skype on muidu ( dtjg.mart ) kui viitsid anna enda skype exo

http://www.vahvel.net/forumdisplay.php?219-Vargad-p%C3%A4tid-petturid

Vajuta "+Uus teema" ning alustad kirjutamist ning chati lisamist sinna.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Author of the topic Postitas

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.