Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Müüa Maxed Void/Zerk osrs acc!

Soovitatud postitused

Müün siis oma maxed 60 att pure void/zerki acci, ing name "Tiit". Kasutaja on minutehtud ja registreeritud ka gmailile, mis on spetsiaalselt

selle kasutaja jaoks tehtud. Mis panka puutub, siis seal on veidi kola ~15m eest. Olemas ka fire cape, torso, b gloves, Zulrah pet, KBD pet.

Pakkuge hinda, kes huvitatud.

Jaga seda postitust

Postituse link
Mode

Jep kuid hoolimata sellest pole Sul erilist market historyt meile näidata (Trust issues)

+ iga Gmaili saab tagasi võtta kui tead gmaili kohta piisavat infot.

+ iga kell saab IGA runescape accounti tagasi võtta kui tead accounti kohta piisavalt infot & võtad ühendust supportiga.

Mitmes omanik?

kuidas black markidega lood on?

Ning kas on sheerida mingit proofi, et account on all the time sinu olnud? Pictures etc.

Lisaks paluks ka Su enda irl andmeid.

Soovid head hinda siis rohkem infot paluks.

kerad.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Market historyt mul jah pole, kuna olen uus-tulnukas selles foorumis. "Da Chunky" cc's soovitati, et siin saab tegeleda osrs kasutajata ostu/müügi, rs gp ja muuga. Nagu eelpool mainisin, siis kasutaja on mu ENDA tehtud, see tähendab esimene ja ainus omanik. Black marke ei tohiks olla, ainult paar mutet olen saanud. Pilte kasutajast on vägagi palju, kuidas neid sheerin, kas avalikult või privaatselt? Ja irl andmetest, mida teada tahad?

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.