Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Abiline

Soovitatud postitused

Tervist, vahvellased!

 

 

Tekkis siis selline idee, et hakkan inimesi aitama igapäeva arvuti(tarkvaraliste) probleemidega. Kuna ma olen suurem osa ma elust neid probleeme lahendanud, mida näen tihti kuskil facebookis v foorumites, siis tekkis idee, et loon oma lehe kuhu inimesed saavad oma probleemidega tulla. Ma ei ütle, et ma oskan kõike ja seetõttu veedan suurem osa ajast googles kus ma leian nendele probleemidele vastuseid. Igaüks oskab googeldada, seal ei ole midagi rasket, aga kui vaja mingeid teatud probleeme lahendada, siis algajad googeldajad ei leia sellele nii kiirelt vastust. Kuna mul mingil määral kogemusi ja tahaks neid juurdegi saada, siis otsustan hakata aitama selliseid inimesi, kellel on teatud probleemid aga lihtsalt ei leia sellele lahendust. Oskan ka aidata "lag" probleemidega, kuna ise olen suurema osa ajast kasutanud arvuteid mis on tõelised juustud, siis oskan ka aidata lagi fixida teatud mängudel. Näiteks suutsin oma vanal arvutil csi fpsi 30 pealt 80 peale saada, aga seda ka räige jamamisega. Mingit tasu ma selle eest ei oota, aga kui keegi tahab premeerida, siis ära ei ütle :D

 

 

Et minuga ühendust võtta saatke msg sinna fb gruppi, vastan niipea kui võimalik. Ja kui realselt ei oska aidata, siis pole midagi teha. Selles grupis hakkan ma postitama igast õpetusi, alates lagi fiximisest kuni kodulehtede tegemiseni välja. Kui on mingeid ideid, mille kohta oleks õpetust vaja siis andke siia teada, ma käin siin küll harva, aga kui satun siia siis proovin kohe tegelema hakata sellega.

https://www.facebook.com/pages/Abiline/932973950092569

 

Põhjus miks seda teen on see, et mulle meeldib teisi aidata ja igast probleeme lahendada, aga palun ärge lootke, et ma 24/7 sellega tegeleda suudan, ma kavatsen aidata nii kiiresti kui suudan ja viitsin.

Muudetud liikme depz'i poolt

signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.