Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

rhvxVBU.png

 

Tervist, olen 19 aastane mängur. Olen pärit Eestist kuigi elan soomes. Olen teinud mitte regulaaselt videosid ka YouTube. Minu YouTube videotel pole küll palju aega kulutatud ja vaeva nähtud. Kuna aega polnud lõpetasin videote tegemise. Nüüd kuna olen töötu ja kooli kah isegi pole olen hakkanud suhteliselt aktiivselt striimima. Olen nüüd settinud enda striimi 4 päeva ja lõpuks sain kõik paikka. Enamasti striimin CSGO, striimin ka hea meelega teisi mänge kui vajate. Ma striimin 3 kohta korraga, plaan on küll kolida lõplikult YouTube alla. Hetkel striimin 3 kohta et saada vaatajad. Hetkel mul pole praktiliselt üldse vaatajaid. Ma striimin nii eesti, inglise kui ka soome keeles. Jälgin aktiivselt chatti ja räägin vaatajatega juttu. Muidugi olen suhteliselt algaja kuigi olen tegelenud sellega mingilmääral. Nüüd on plaan olla mitmeid kordi aktiivsem, kui saan vaatajaskonna teen isegi regulaarse ajakava(hetkel pole mõtet vast).

 

Minu Striimi Settingud

Resolution: 720p

FPS: 60

Bitrate: 6000kb/s

http://youtube.com/thasmog

http://twitch.tv/thasmog

http://hitbox.tv/thasmog

 

Olen ülesse seadnud ka paljusid huvitavaid helisid aga hetkel neid ei kasuta, kuna striimin multiplatformi. Kui teil on aeglane internet soovitan ühineda minuga YouTubes kuna seal saab kvaliteedi alla kruttida.

 

Striimi kvaliteedi demo:

 

Negatiivsed, Positiivsed kommentaarid on oodatud ja muidugi ka ideed.


sqhjpW

f5VuDf

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Sain aru, et sa striimida kolmes keeles. Soovitan sul ainult ühes keeles striimida, väga mingeid vaatajaid sa ei saa, kui sa striimid erinevates keeltes. Inglise keeles oleks kõigeparem, (usun, et sa tead seda ise ka.) aga kui see ei ole just kõige selgem, siis soome keeles, eestis vist väga läbi ei löö selle striimimisega. Oleneb kui hästi sa mingit keelt oskad.

 

Aga muidu palju edu ja jaksu sulle sellega, striimi kvaliteet tundub selles videos üpris norm ka.


tAKVr1u.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Täna oli striim kus oli samaaegselt 3 eestlast ja 1 soomlane. Räägisin jah kordamööda. Aga samas kuna mängin enamasti eestlastega on raske striimida soome keeles. Harva mängin vanade klassivendadega või nii. Eks vaatame mida tulevik toob :)

 

Tänud sulle. Ja arvan et tänasest hakkan striimima ainult YT kuna olen mitmeid kordi striiminud kolme kohta korraga ja enamus vaatajad on ikka YT. Seega arvan et jään ühele platformile on endale kergem. Lihtsalt loodan et YT teeb kiiresti enda chatile mingi API.


sqhjpW

f5VuDf

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Täna striimisin 8 tundi ja sain isegi enda lemmik artistitelt loa muusikat taustal mängida. Mängisin csgo ainult vaatajaid palju küll polnud aga olen esijalgu rahul kui stabiilne striim oli. Oleks mul raha tõstaksin kvaliteeti. Kui mul minginegi põhi tuleb alla arvatavasti uuendan microfoni esimese asjana ära, hetkel kasutan headseti oma mis ei ole just kõige parem.


sqhjpW

f5VuDf

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.