Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

KushServers Surf // No Jail // Respawn // www.kush.ga

Soovitatud postitused

panel_logo.png

Hei, mängurid!

 

Olen juba mõnda aega vaikselt aretanud oma Surf serverit eesmärgiga pakkuda surfihuvilistele huvitavamat ja ainulaadsemat mängukogemust, kui seda teevad teised tänased Eesti surfpubid. Arvan, et nüüd lõpuks olen jõudnud piisavalt lähedale oma eesmärgile, et jagada seda serverit ka Teiega.

 

Mille poolest see server siis teistest erineb?

Kõikidest mapidest on jailid eemaldatud; mängijad saavad 20 sekundit peale surma respawnida ning valida, mis püstoliga nad alustada soovivad. Lisaks on serveris lahendatud mitmed probleemid, mida mitmete teiste surf serverite juhtkonnad ei ole adresseerinud. Näiteks on serveril peal kõvasti modifitseeritud Camp Meter, mis pikaajalise campamise tagajärjel hakkab mängijale dami tegema; kohtades, kus ei ole lubatud tappa, ei saagi tappa; relvad antakse mängijatele alles spawnprotecti aegumisel, vältimaks seda, et protectioniga mängijad saavad tappa teisi mängijaid, kellel juba see aeg läbi on jne. Muidugi veel fakt, et kõik serverit siiani proovinud mängijad on väitnud, et tegemist on Eesti kõige lagivabama surf serveriga.

 

Kui eelpool öeldu kõlab huvitavalt, tulge ja veenduge kõiges ise.

 

Serveri IP: KUSH.GA:27015

Foorum: http://www.kush.ga/

Muudetud liikme DjSkca_'i poolt

marsyyo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
ma ei saa siseneda serverisse, jõuan peaaegu serverisse ja siis lööb servust välja

 

See peaks nüüd parandatud olema - olin oma serveri ühte pluginasse ehitanud süsteemi, mis tuleb välja, et vanemat protocoli kasutavate mängijatega, ehk enamike Non-Steameritega ei funka.


marsyyo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.