Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

>> Strawberry << |-->SkyBlock<--|**|-->Hea meeskond!<--|**|-->TASUB LIITUDA!!<--|

Soovitatud postitused

Tere tulemast Strawberry'sse!

Strawberry on uus Eesti minecrafti server, kus sinu eesmärgiks on seikleda. Strawberry pakub sulle head rankid, kus saad paljusid asju teha! Kutsu ka oma sõbrad mängima, isegi vend või õde. Sinu seikluse fantaasia algab siin. Võta oma oskus kaasa ja seikle koos meiega!

 

Survival: See on ellujäämine. Siin moodis pead sa jääma ellu ükskõik kuna ning tapma Lõpudraakoni. Sa algad kivist vahenditega, viieteistkümne leivaga ning nahast rüüga. Kuna sa oled veel liiga nõrk, pead endale ehitama väikese majakese, kus saaksid ohutu olla.

 

Creative: Siin pead sa ehitama teemat, mida antakse kõikidele. Sul on oma ala, keegi ei saa seda lõhkuda ning saad sinna teleportida. Proovi teha kõige ilusam mida oled teinud!

 

SkyBlock: Oled kunagi tahtud hõljuval saarel elada? Siin sa siis elad! Võta kirstust nii palju asju kui sul vaja on mida sa seal leiad. Kasuta neid ära heade jaoks, tee Pidu, kus saavad teised sind aidata. Lase enda fantaasial lennata!

 

Maailm: Siin maailmas on Flat, kus ei ole loomi ega koletisi. Sa oled seal teistega. Seal on väga lihtne olla, tee mida tahad. Sinna saavad minna Kapsas, Ploom ja Maasikas ning meeskonnad.

Muudetud liikme Pyronin'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Muud moodi ei saa siis ikka peab tulema: http://prntscr.com/6gfm8d (Y)


Less words, more action!

 

Steam: /id/calabria202

https://sarmo.eu/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.