Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Server kuhu ei tasu minna!

Soovitatud postitused

Tere!

 

Täna üks minu skype sõpradest kutsus mind ühte Minecrafti serverisse. Mina olin natukene huvitatud ja siis läksingi sinna serverisse. Server ei olnud tõesti korras. Omanik laseb teistel mängijatel kutsuda inimesi sellesse serverisse ja kui on 5 inimest kutsutud, siis saab endale VIP rangi. Mina loomulikult ütlesin, et proovi ikkagi ise need mängijad välja teenida, et promo või midagi. Ja loomulikult temale meeldi selline kaagutamine ja seetõttu pani tema minule eluaegse mute. Omanik polnud samuti väga normaalne ja viisakas inimene. Kui mina mute sain ütles lasi ta uuesti otsida mängijaid serverisse. Sellel omanikul ei ole eriti närvid korras (ei solva). Omaniku nimi on 8iii8.

 

Pärast ma kirjutasin temaga /helpop'is ja vahepeal ütlesin, et ma postitan mõned asjad Vahvlisse, siis ta ütles: "Vahvel on p*sk koht" ja peale seda pani ta mulle eluaegse banni.

Serveri ip on b4.lionhost.org:25611.

 

Saadan ip, kui tahate näha serveri korda seal.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

See isik mängis pikka aega Viking MC serveris, seal oli ta lküll rikkumisis aga lõpuks sai ta hästi läbi ühe omanikuga ja mõne meeskonna liikmega. Teatas, et tegi serveri ja mingil moodusel jagas seda ip-d meeskonnale, meeskonnast läksid sinna serverisse 3 inimest. Ühele pani ta arendaja ranki, teisele admin ja kolmandale abi omanik. (Rankid serverile tegi üks viking mc omanik, kuna see isik palus seda) Inimene kes arendaja ranki sai, tegeles ka arendusega. Inimene kes sai admini ehitas kenad spawnid, warpid jne. Nüüd kui nad läksid uuesti vaatama, avastasid, et nendelt on kõik eemaldatud ja omanik käitub ülbelt.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.