Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

Tervist,

Selline küsimus neile kes on juba amazonist tellinud omale midagi, kas isegi kui "Eligible for FREE Shipping" toode, kas eestis tuleb ikkagi maksta tolli maksu? Endal oli plaanis arvuti jupid sealt tellida.

Ettetänades,

Crusher123.

BvDzSn5.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

3 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
VIP

Kui tellid amazon.co.uk-st ehk Inglismaalt, siis ei tule Euroopa Liidu siseselt mingeid tollimakse. USA Amazonist tellides võib tulla.

29wqo2f.png veebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP
USA Amazon vist ei shipi Eestisse(?). Mina olen kasutanud USA Amazonist tellimiseks vahendajat MyUS. Põhimõtteliselt käib nii, et sealt MyUS'ist antakse sulle USA aadress kuhu sa paki pead saatma ning kui Amazoni pakk jõuab sinna, siis nad saadavad sulle Euroopasse edasi.

Loe lähemalt: http://www.myus.com

+ USAst tulevate saadetiste puhul on alati tollimaks.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Kui summa on ikka kolmekohaline, siis võib tollimaksu(+ käibemaksu) oodata. :D Eeldusel, et tellid EL-välisest riigist.

Olen tellinud Hiinast ja Ameerikast asju ja täiesti joppamise asi, kas nad jätavad asju tolli kinni või mitte.

Mõnikord jääb $50-ne ese tolli kinni, vahel loksub $150-ne ese tollist läbi.

Kui tellid eraisikult, siis lase "gift" peale panna ja võimalusel ärge laske neil karbi peale hinda kirjutada.

Reeglina kehtivad tolli- ja käibemaksunõuded pakkide suhtes, mis ületavad kindla hinnakvoodi. :D Eesti Posti ja MTA-s kodukatel on kirjas ilmselt.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.