Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Põhimõtteliselt müüd siis kellegi teise tehtud Gamemodesi, mis on kuskilt tasuta saadud?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

BRC ja PO gmide puhul databaas kaasas või ainult .pwn osa? Kui aint .pwn osa siis suhteliselt kasutu ja eeldan, et Kui BRC GM'i müüd on sul oodata Stennuga jagelemist. SA-MP on maastikul allalangenud ja kedagi ei huvita enam SA-MP.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Rollimängu maastik ei ole midagi allalangenud, lihtsalt..paljud on kolinud üle rahvusvahelisse LS:RP'sse, kuna Eesti servereid on vallutamas niiöelda "uus generatsioon", kellest enamus huvitab vaid autoga ringi kimada ja politseid provotseerida, ühesõnaga..nende jaoks on tähtis action. Võrrelge hetkeseid mängijaid näiteks 2-3 aastat tagasi mänginutega..mind ennastki saab lugeda sinna uue generatsiooni alla, mängima hakkasin ma alles ligi poolteist aastat tagasi nebuloses. Mind motiveeris näiteks väga see aastalõpu tiitel, kus siis valiti parim rollimängija, parim grupeering jne-jne..Nüüdseks olen ma enda arvates teinud kindlasti suure-suure arengu, ma ei saa end küll võrrelda veel selliste rollimänguritega nagu näiteks EETSEE või Autoriteet, kuid siiski..iga üks saaks rollimänguga hakkama, kui nad ise vaid tahaksid. Hetkesed uued mängijad ei tee nendest reeglitest välja..kuid kui teil on piisavalt viitsimist ja tahet neid õpetada ja motiveerida, siis võiks isegi asja saada..kes teab. :)


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.