Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Estonian Clouds | Eesti Esimene SkyPvP Server | 24/7

Soovitatud postitused

Estonian Clouds - Tuntud kui Eesti esimene SkyPvP server.

 

p3wOZYo.png facebook-icon.png

IP: mc.estclouds.eu

Facebook: www.facebook.com/estclouds

Enterpage: www.estclouds.eu

~ Tutvustus ~

Esialgne postitus: Klikka siia

Esimesel Septembril 2013 - Server alustab ja toob Eestisse täiesti uut tüüpi serveri. Tekivad konkurendid, kuid EC hoiab tugevalt oma kohta! Suvi läheneb, hooaeg on lõppemas. 1. juunil 2014 võtab serveri juhtkond suvepuhkuse, mängurid on masenduses,õnneks kolm kuud hiljem server avatakse uuesti!

 

Esimesel Septembril 2014 - EC alustab uue hooajaga ja seekord teeb server ajalugu, ta murrab piire. Millegi sellisega pole veel varem ükski teine Eesti server varem lavale tulnud. Selle ime nimeks on Super Powers. See on see, mis naelutab mängijad tooli külge ja paneb nad mängima Eesti esimeses SKYPVP serverisse. Ka haterid on vapustatud. Midagi sellist ei oleks keegi oodanud. Nüüd, kui minu mõtted ja arvamused on kirja pandud, võin ma rahulikult Estonian Cloudsi serverisse edasi mängima minna.

 

~ Aitäh! ~

 

"Parim Eesti SkyPvP Server 2014"

Kui sa tundsid seda teksti lugedes ärevust ja närvikõdi, siis on see server mõeldud just sulle, aga kui lugesid seda teksti tuimalt ja ei tundnud midagi väga erilist, siis oled samuti oodatud EC serverisse. Estonian Clouds võtab vastu kõik mängurid, keda huvitab Minecraft!

Muudetud liikme Crusher123'i poolt

BvDzSn5.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Täna on terve päev tasuta Super Power Tossupomm. Kindlasti paljud ei tea täpselt, mis asi see on ja täna on sul võimalus see ise ära proovida!

 

Tossupomm - Tossupommi plahvatus tekitab tossu ja pimestab selle läheduses olevad inimesed. Tossupommi saab kui kirjutada /tossupomm, siis antakse teile 5 tossupommi ja selleks et neid aktiveerida, tuleb need maha visata parema hiire klõpsuga! Terves serveris saab korraga olla 3 tossupommi. Tossupommi ei saa kasutada kaitstud alas, kus ei toimu võitlust.

 

10562608_451719338303079_7079705544393724167_o.png


BvDzSn5.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Tänaseni on server olnud avatud juba 2 nädalat! Selle puhul korraldame me Dropparty, kell 17.00 dropparty ruumis. Sinna saab, kui kirjutada /warp Drop. Ole kohal ja kutsu sõpru ka! Serveri ip on mc.estclouds.eu

 

885887_451307795010900_8230368603365282208_o.png


BvDzSn5.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.