Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Keevitaja Kutsekas

Küsimus

Soovitatud postitused

• 0
Külaline misterx
Ausalt öeldes kõlab naljakalt, et Ülikooli haridusega inimesed peavad ettevõttes alustama praktikandina.

Naljakalt võib kõlada, kuid sisulist vahet ei ole, kas võetakse tööle praktikant või "päris töötaja". Ühele kohale kandideeris üle 20 inimese, seega huvi on vaatamata sellele, et seda praktikaks nimetatakse, suur. Lisaks sellele ma ei tea, et keegi paktikale võetutest selle lõpus töösuhte lõpetaks.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Ma olen üks neist, kes lõpetas Arvutid ja arvutivõrgud (IT-Süsteemide spetsialist).

Teema alustajale, saad alles siis kätte kui teed ka eksamid (keskhariduse). Vaevalt sa nüüd headele tulemustele eksamid teed, kui sa ise ei õpi. Milleks minna kutsekooli sellepärast, et omandada keskharidus? Ma mõnes mõttes kahetsen et ei läinud gümnaasiumi, kuigi sain sinna sisse. Lõpetasin Põhikooli neljade & viitega kuid otsustasin minna kutsekooli. Kui kutsekooli minna siis ikka ameti pärast, kuna muidu sa seda ei läbi. Meid oli 42, lõpetas 13 .. Lõpus kukkusid paar tükki veel välja (viimasel kuul)

Selle 3+ a jooksul käisin ametlikult 3's praktikakohas, mitteametlikult (tutvuste kaudu) 3 kohas veel.. Kui piisavalt hea koha leiad ja saad teistega jutu peale, siis on ka võimalused suuremad. Mõni otsib siiani tööd.

Praegu töötan riigiasutuses ja selle kõrvalt veel teises firmas. Kui ise vaeva näha, siis ka saab hea töökoha.

Vahepeal mõtlesin minna Playtechi aga lõpuks andsin oma võimaluse kursusevennale, kes on ka väga suurte kogemustega.

Muudetud liikme clAim'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.