- 0
Jälgi teemat sisse logides
Jälgijad
0
Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.
Lugu, siis selline, et tuli isu ühte väga ammust mängu uuesti mängida, aga kahjuks ei meenu selle mängu nimi.
Mäng ise oli rohelises karbis (kui aitab). Toimus nii vees kui maal, tanki sugused masinad korjasid maa pealt kulda(metalli tükikidest vms). Hiljem tulid sellised võimalused, et said masinad autopiloodile panna, panid mehe sisse ja ise tegi tööd. Helikopterid olid, masinaid oli võimalik tuunida(vist), relvad peale vms. Eesmärk oli ma arvan, et maa peal olevad pahad inimesed/ehitised/mida iganes ära hävitada. Aa, siis seal olid mingisugused hõljukid, millega sai nii maal kui vees olla, enda baas vist oli vees vms.
Mäng on arvatavasti üpris vana, sai seda väga ammu mängitud. Ma ei tea kui palju mu segased märkmed aitavad, aga loodan, et keegi on midagi taolist mänginud
Ette tänades,
~Tagged
Jaga seda postitust
Postituse link