Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

M: Ikovi kasutajasid ja kulda!!!

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas

aadres on siin http://forum.ikovps.com/

 

oli kuu aega tagasi rsps serverite seas esimesel koha aga omanik võttis maha selle mingi jant oli aga nüüd jälle tagasi üleval. muidu oli rahvast serveris vähemalt 1500 inimest online aga eks vaata ise youtubest järgi saad targemaks :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

pm seal nii et kõik donorid on võrdsed ainuke vahe selles kes kui palju annetanud on hetkel minu kasutaja on aind 10 $ annetanud, muidu serveris toimuvad väga vajalikud updated lambist ei ole server offline, aga soovitan youtubest vaadata saad kiire ülevaate :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
muidugi et ei pane jagex kinni see lihtsalt vabandus neil :D ma arvan et omanik ei viitsind enam servuga tegeleda ja suht down :D

Omanik ei tee seal serveris küll mitte m-igi. Ainult jagab raha laiali ja palkab programmeerijaid. Tänu sellele tekkiski täiesti lampi tühjast kohast server ja tõusis kohe edetabeli tippu.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.