Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

S: Perfect Zerker!

Soovitatud postitused

Myya siis perfektne zerker.

 

 

1zva5qg.png

28tg6yd.png

xpotbm.png

27yo12g.png

ezpvk5.png

2dj2ana.png

 

def quested. kasutajal on b gloves, fighter torso, mage, range, melee full void (void staff ka lihtsalt unustasin invi panna). kasutajal on tehtud k6ige t2htsamad questid: lunar, dt, mm, cabin fever, shilo village, fairytale 1, 2, hereos, legends, roving elves jne..

kasutajal on slayer helm. enamus slayer stuffi lahti tehtud slayer pointside eest, m6ned alles j22nud.

bank 25-30m ringis. bangas on v2ga palju junki mis sisaldab umbes 5m v22rtust.

 

nime peitsin 2ra, annan kindel ostjale. olen esimene omanik. ostja saab k6ik kasutaja andmed, nimelt: k6ik paroolid, esimesed payments, kus/millal ja kuidas olid tehtud see kasutaja, ip millega oli tehtud, recovery, e-mail. kasutajal pole JAGEX GUARDIAN.

kasutaja oli tehtud 07 jaoks so eoc statsid 1.

 

huvilised lisagu mind skype: elkkzor

seal r22gime asjast. kindlasti mina ei k2i ette seega scammeritel pole m6ted oma aega raisata. kui siin foorumis eksisteerib selline asi nagu middleman teema siis kindlasti kasutame seda. oleneb palju v6tab vahelt kui v6tab v2hem kui 10% siis maksan ise k6ik kinni kui 10% v6i rohkem siis 50:50.

 

v6tan vastu AINULT 07scape raha kuna ei soovi riskida paypaliga.

A/W: 250 naela ehk 300 euri - oldschooli gp selle v22rtuses. kurss peaks olema 1m/2.3$ kui ei eksi.

Muudetud liikme PARTYHAT'i poolt
parandasin yksikud vead

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
ei tundu palju.. ei ole veel kindel aga sythest yks inimene kes on OMM ostab 300$ 2ra. 6htul selgub kui tulen j6usaalist.

 

Eesti kohta on see palju , kuna eestis on hinnad kahjuks alla aetud , kuid kui müüd välismaale siis midagi sinna poole sa peaksid saama .


Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Iga päev põhimõtteliselt mängid ja siis müüd maha... Suht riskantne ost tundub, kui sa pole peale müügiteemat suutnud quitida siis paari kuu pärast mõtled ka, et tahaks mängida poh tõmban tagasi

Pakun 50

Muudetud liikme dfjG'i poolt

「FAKER」dtjg.mart

 

 

「Ainuke ja ÕIGE skype」dfjg.mart

 

#karvased.ee[/b]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas (muudetud)

kui sa ei tea midagi siis voiksid vait olla. esimene kasutaja oli almost maxed main ja myysin selle genkale. siiamaani see kasutaja tema kaes. n2gin seda lausa paar p2eva tagasi myymas siin foorumis ja v2itis, et keegi ei tomba tagasi ehk mina. kui sind vaga kotib siis kyll kysid ja saad teada. ja teiseks, panin myyki kuna aega kipub aina v2hemaks minema. eelmine n2dal oli v2ga busy, phm yldse ei m2nginud, see n2dal veits rohkem vabaaega ning seal kus ma elan pole hea ilm viimane n2dal. ja veel, kust otsast sa v2lja lugesid, et peale myygiteemat ma kohe quitin voi peaks quitima? ma olen sythes kirjutanud selgelt inglise keeles, et kavatsen myya kuna vabaaega aina v2hem. eelmine aasta oli tapselt sama keiss, enne juuni kuud myysin oma kasutaja maha ja tahtsin selle kasutajaga samamoodi teha aga seekord ei raatsi maha myya 60euri eest mida ma tegin eelmine kord

 

ja ma ei raatsi seda myya mingi 50 euri eest kui mul pank sama palju v22rt. ma saan paari kuuga farmiga ja miscalenniaga ka rohkem raha kui selle acci eest. arvestades veel seda, et ei pea mitte midagi tegema selle jaoks. lisaks veel sellele kui tuleb G.E siis saan hakata merchida ilma, et peaks passima varrockis ja spammima mis teeb elu lihtsamaks. ja nyyd ytle mulle kas on ikka m6ted myya?

 

siia panin lihtsalt myyki, ega see tyki kyljest v6ta. sythes on ka see teema. seal parim pakkumine oli 100M, lausa laks diiliks aga lopudelopuks motlesin umber ja soovisin 150m ja ma keeldusin kuna arvan ja loodan saada rohkem. ise asi kas saan.. kui isegi ei saa siis j2tan lihtsalt vedelema, kuna ei kavatse kellelgile mingi kommiraha eest myya. ma pohimotteliselt vaga ei kaota midagi kui isegi ei muu maha.. selle asemel muun gp maha ja saan 70doltsi vahem. (kui votta arvesse sythe hindu.. kui aga eesti hindu siis ei kaota absoluutselt mitte kui midagi ja veel kasutaja jaab minu katte :D)

 

kasutajal on nyyd grace hood, slayer pea 83, att 82, hp 91, total 1550+, oa kohe 78M ja cmb 99

Muudetud liikme PARTYHAT'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.