Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

FOTOD JA TV3 VIDEO: Rongiavariis Raasiku ülesõidul hukkus kaks inimest

Soovitatud postitused

y5sk4jih.nk0.jpg

 

Harjumaal Raasiku ülesõidul sõitis veoauto rongile külje pealt sisse, õnnetuses hukkus kaks ja vigastada sai 12 inimest.

 

Harjumaal Raasiku ülesõidul sõitis täna kell 15.19 veoauto rongile külje pealt sisse, avarii tagajärjel paiskus neljavagunilise rongi kaks vagunit rööbastelt maha.

 

Traagilises õnnetuses hukkus kaks inimest, veoautot MAN juhtinud 59-aastane mees ja reisirongis viibinud 43-aastane naine. Vigastatuid on kaheksa, kellele kiirabi on andnud esmaabi või viinud haiglasse. Rongis viibis õnnetuse hetkel 100 reisijat.

 

Täpsustatud andmetel sai õnnetuses vigastada 12 inimest, kellest viiele osutas kiirabi sündmuskohal esmaabi ja seitse viidi haiglasse.

 

Tegemist oli Tallinna-Tartu reisiga nr 290, mis väljus Tallinnast kell 14.55.

 

Juhtunu asjaolude uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

 

"Õnnetuse täpsemad asjaolud pole veel selged, samuti pole teada, millal rongiliiklus taastub," ütles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip, kelle sõnul saab täiendavat infot Elroni kodulehelt.

Elron saatis reisijate transportimiseks kaks asendusbussi, mis toimetasid õnnetusse sattunud reisijad edasi Tartu ja Valga suunas.

 

Tehnilise Järelevalve Amet algatas menetluse täna Raasiku raudteeülesõidukohal juhtunud õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks.Amet selgitab välja juhtumi asjaolud, veendumaks, et rikutud pole raudteeliikluse korraldamise või veeremi käitamise nõudeid. Ameti raudteetranspordi osakonna ametnikud on sündmuskohal. Edasise menetluse käigus kontrollitakse raudteeliikluskorraldusvahendite kasutamist ning samuti veeremi pardaarvuti logifaile.

 

Allikas: FOTOD JA TV3 VIDEO: rongiavariis Raasiku ülesõidul hukkus kaks inimest

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.