Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Soovitusi ?

Küsimus

Kas keegi oskab soovitada, mida ma peaksin tegema, et 20-40 inimese ees kõne pidamisel ei tekiks sellist ebamugavust tunnet / värinat vms ?

Ma tean, et see pole üldse hull, aga pole sellise asjaga harjunud :P

Peaksin võtma lonksu energijooki/alkoholi ? :D

Soovitusi ?

-Tagged

Jaga seda postitust

Postituse link

6 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

pudel jägemeistrit aitab.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Ma pole päris kindel aga joomisega ma julgemaks küll ei muutu :D Oleneb vist inimesest.

Tee kõssi aganatuke... Mida see energia jook sulle seal andma peaks? See sola peaks keelatud olema.

xx_69MLGquickscope360BlazeIt420MihkužTheM8Rektrr69_xx

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Tekib niikuinii ja 20-40 inimest, ehk siis klassi ees? Energiajook nüüd küll aidata ei tohiks, aga alati võid palderjani manustada. Klassi ees rääkimisi olen muiduvi palju teinud (aga kes meist ei oleks), aga paar korda on ka kooli ees räägitud (kooli sünnipäev n st00f), aga ka uurimustööd lätis esitanud (see oli vähe jubedam), samuti paar korda kõne võistlustel käinud, aga iga kord värisen nagu haavaleht, pole midagi parata. Kui see viisakas koht on, kus sa kõne pead, siis palu endale poodium (see mille peal asju hoitakse).

Mõtle peas kõik asjad läbi, mis juhtuma hakkavad, nii pole hirm nii suur. Värised ikka, aga vähemalt tead ette, et värised.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.