Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Arvuti kohta küsimus

Küsimus

10 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

Lenovo kvaliteet hea ning hind ka paigas. Miinuseks on Klick. Otsi sama arvuti mujalt, saad soodsamalt ja garantiiga palju kergem :)

29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/SULEARVUTID/ACER-NB-V3-772G-CI5-4200M-17-RUS-8GB-1TB-LIN-NXM74EL059-ACER-100405 mina ostaks sinu asemel selle, carbon sulle ütleks vastu et uutel lenovodel pole kvaliteeti ollagi, ma ei julgeks nende poole vaadatagi kui ma tean mis mu klassivennal oli sellega, ehk siis esimese kolme kuuga wifi adapter katki, viiendal kuul läks kõvaketas...

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas (muudetud)
http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/SULEARVUTID/ACER-NB-V3-772G-CI5-4200M-17-RUS-8GB-1TB-LIN-NXM74EL059-ACER-100405 mina ostaks sinu asemel selle, carbon sulle ütleks vastu et uutel lenovodel pole kvaliteeti ollagi, ma ei julgeks nende poole vaadatagi kui ma tean mis mu klassivennal oli sellega, ehk siis esimese kolme kuuga wifi adapter katki, viiendal kuul läks kõvaketas...

hmm, okei...

tal oli probably mingi sitt ja soodne arvuti siis. ei usu et sellega kohe nii juhtub.

Muudetud liikme ruts'i poolt

2014.12.06_22-19-17.png

üks peeso kaks peeso

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Mul on just Lenovodega hea läbisaam. Kõik kes on ostnud, kõik on kiitnud.

29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Kui Lenovo ostad ning korralikult hoiad, ei juhtu sellega midagi. Ka teiste markidega ei pruugi juhtuda midagi, kui korralikult hoida.

29wqo2f.png veebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.