Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Siiml

Liikmed
  • Postituste kogus

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Siiml'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 25.11.1990
  1. JUBA TÄNA! KELL 20:00! - Ilutulestik - Vana kai on muudetud !
  2. Script pole varastatud, script kuulub "Kellyle" a.k.a Riho vennale. Vooremäe, sa ise varastad üRP asju lolz.
  3. mis get a life, ütlesin ,et pointless kommentaarid pole oodatud. Nkn oled minig martini top player, seega HOIA OMA SUU KINNI,
  4. Kuule vooremäe, hoia oma suud tiba kinni, sinu mõtetud nonamerid ronisid meie serverisse ja hakkasid sinu paska seal reklaamima, nkn saatsid lubasid lvl 1 admini anda, lohh.
  5. Estonia LS Roleplay on tagasi! Vaheldunud on ip ning foorum. IP: 80.79.113.17:7777 Foorum: e-samp.tk ________________________________ Seega on tulemas suur avamispidu! Avamispeol on: - Ilutulestik - Paadisõit - Väike lauluvõitlus - Linnapea kõne - Kohal on ka mitmesugusid teisi inimesi! Ürituse aeg: Üritus toimub 7. novemvril (laupäev) kell 20:00, Estonia LS Rolelplay serveris! KOHTUME SERVERIS! Mingeid pointless "Martini" vastuseid ei oota, tänan
  6. Martin , kui sa siin teisei niikõva halvustaja oled, siis ma ütleksin , et sul on tõisslet persekukkunud server. (Vabandust suuvärgi pärast)
  7. Estonia LS Roleplay server on saanud 1 KUU vanaks! Seega korraldame homme serveri ÜHISPILDISTAMISE! (20. oktoober) Kaasa võta: - Hea tuju - Sõber - Head riided Homme kell 19:00 on serveris ühispildistamine. Asukoht selgub kohapeal. Andmed: Nimi: Estonia LS Roleplay IP: 80.79.113.26:7777 Foorum: eroleplay.tk! OLE KOHAL!
  8. Estonia LS Roleplay Kerge tutvustus Estonia LS Roleplay on rollimängul põhinev server. Server on varsti 100% tõlgitud. Serveris on palju töid. (Ei hakka otsast peale nimetama). Serveris hakkavad toimuma igasugused huvitavad üritused. Gm peaks olema 100% unbugged, see tähendab, et seal ei tohiks enam bugge olla . Serveri andmed: Omanik : Siim IP: 80.79.113.17:7777 Foorum: e-samp.tk Gm: E.LSRP v0.1 Map: Los Santos Tule ja sa ei kahetse !
  9. Kerge tutvustus Server on loodud roleplay GM i järgi. Serveril on hetkel tiba liiga "värske" GM peal, seega on veel ingliskeelne , mõni üksik lause on ära tõlgitud. Nagu aru on saada toimub tegevus Los Santos linnas, selle reedab nime lõpus olevad 2 suurt tähte "LS- Los Santos". Serveri omapära on iganädalased pidustused/üritused. Server pole ültse vana, vähem kui kuu... Serveril hakkab varsti SF GM peal jooksma, seega kolime me San Fierrosse. Sinna tekivad omapikku uued gängid uute nimedega. Serveri informatsioon Omanik: Siim Scripter 1: Andrus Scripter 2: Jarmo 1337- Carlo_Fertiza (Siim) Larry_Anderson (Andrus) Joe_Williams (Jarmo) Teised adminid. - PUUDUVAD HETKEL! Foorum: e.RealLife - LS,Eesti Roleplay tulevik! - Index IP: 80.79.113.26:7777 Serveri omadused/Eripärad - Server hakkab ~pühapäevast jooksma SF mapil, ehk San Fierros. hetkel on San Fierro GM ~50% valmis. - Serveris hakkavad IGA nädal olema huvitavad peod/üritused. - Serveris lihsalt muhe seltskond
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.