Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Shaffy

Liikmed
  • Postituste kogus

    178
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Shaffy'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 08.11.1991
  1. Shaffy

    Jõusaal.

    Mulle õpetati ka samas stiilis. Et ise ronid kasvõi üles ja siis täispingega, hästi aeglaselt lased alla ennast. Nii mingi 10 korda järjest teed, tõmbab suht läbi käed.
  2. Aga keegi ei käse neil siin õppida. Kui nad tahavad "oma rahvuskeeles " ( mis tegelikult on eesti keel) õppida, siis kobigu oma võimsasse rahvusriiki ka. Eesti rahvuskeel on eesti keel, eesti koolides TULEB õppida eesti keeles, et vähendada neid muukeelseid maksima müüjaid, kes lihtsal diskussioonil hätta jäävad.
  3. Aitab ehk näidetest ? Kõik ei pea eraldi posti tegema näidetega. OT : Mulle ka matemaatika meeldis tegelikult põhikoolis, enne kui nad tähestiku sisse tõid
  4. See pole ?
  5. http://www.annaabi.com/materjal-50200-tootmistehnika-alused Aitäh.
  6. Shaffy

    Jõusaal.

    ei, ka täiskükil tuleb jalgu nii hoida.
  7. Ahjaa, teile kriitikutele ( mitte, et ma pooldaks kanepit) on VÄGA VÄHE - MINIMAALSELT VÄHE surmajuhtumeid mis on kanepi põhjustatud. Kui ei usu, uurige ringi. Nüüd pange siia kõrvale alkoholi, tubakasurmad. Kunagi uurides jäi kuskilt meelde, et kanepist üledoosi saada peab umbes 5minutiga OMA KEHAKAALUga võrdse koguse ära suitsetama. impossibru.
  8. Shaffy

    Jõusaal.

    Järelikult pole valesti asjast aru saanud Ja kükki tehes katsuge jalgu nii hoida, et põlved ei läheks alla minnes ega üles tõustes kokku. Katsuge põlveotsad hoda nagu väljaminevas suunas.
  9. Shaffy

    Jõusaal.

    mulle näiteks öeldi kunagi, et kui teha sooja jõutõmbes ( a.la 40-60% maxist) võib teha ilma vööta, et areneksid ka mõned teatud lihased, mis vööga ei arene. Aga suurtel raskustel tasuks ikka vöö kindlasti peal hoida. Seljavigastusted on kerged tulema. ---------- Post added 22-11-11 at 14:38 ---------- Kui jalad tulevad lahti, võib see olla tingitud sellest, et lased rinna liiga ette. Soovitaksin n6gesemehe variandile lisaks proovida ka tsipake õlgade laiusest laiemalt kinni hoida, suruda rinda veidi ettepoole ning kükkides hoida rinda koguage ees ja vaadata üles lakke. Muidugi mitte peakohale vaid ette ja terve küki vältel samma kohta vaadata, siis ei vaju õlad ära. Proovi, vaata kas aitab.
  10. Kuidas te aru ei saa, et kasvatajaks peavadki minema need inimesed, kes võtavad omale vastutuse laste järele vaadata. Kas see võtab tüki küljest, kui iga paari minuti tagant veenduda, et kõik lapsed on läheduses, kõik korras ? Kurat kui sa sellega hakkama ei saa, siis ei ole see amet sulle. Sama on õpetajatega. Nad peavad suutma terve klassi töös hoida, mitte silma peal hoidma ühel, kahel meeldivamal. See vastutus käib selle ametiga kaasa.
  11. Kurat, kas sa oled loll või mängid lolli ? Kuna sa oled selline "haritlane", siis peaksid sa teadma, et eestlasi küüditati juba enne selle lepingu allkirjastamist, sellele lisaks olid pooled vastuvõtjatest juba venelased. Näri küpsist, tarkur. Okupatsioon on võõra riigi territooriumi oma võimule allutamine ja selle oma valduses hoidmine ning seal enese kindlustamine (prantsuse keelest: occupation – action d’occuper, de s’installer par la force). Okupeerida võidakse ka osa riigi territooriumist.
  12. Meil on sellest kerge rääkida, aga vanemad, kes lapse kaotasid - mis nemad tegema peavad ? Süüdlane on olemas, polegi enam vaja midagi otsida.
  13. Palun ütle, et sa tegid nalja. Kui ei teinud, siis mõtle natuke. Ta ütles, et teab KELLAPEALT, mis ja kus liigub. Sellest tuli ka mu küsimus ning ei, ma ei otsi midagi.
  14. Olgu, kõiketeadja. Praegu on kell 12:51, kus kohas seda liikvel oli siis ?
  15. Aga laseme siis juba kõik kasvatajad lahti, politseid ja tuletõrjujad samamoodi + arstid, kuna õnnetusi niikuinii juhtub. On see nüüd see, milleni sa jõuda tahtsid ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.