Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Dot

Liikmed
  • Postituste kogus

    100
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Dot'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 21.02.1995

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Surf DM (Olen teine serveri arendaja).
  2. Facepalm. Vahe on üsna suur, Play-On praktiliselt nullist tehtud. Põhjaks oli kõigest mõni tuhat rida koodi. Samuti on Administratiivis palju uusi tegelasi. Mängijaskond ei saagi väga erineda, kuna uusi mängijaid kahjuks eriti juurde ei taha tulla. Jäävad ikka need, kes koguaeg on mänginud ning ega see ka väga olulist rolli ei mängi.
  3. Ei ütleks, et halb server on, aga eks igal serveril on alati arengu ruumi. Margus on selle kallal ikka päris päris palju vaeva näinud. Mis null restarti puutub, siis seda pole PlayOn serveris kordagi olnud. Ehk ajad selle kunagise EasyLife serveriga sassi.
  4. Mis sul viga on? Lugeda ei oska või milles probleem on? 1) Keegi pole maininud ei siin ega ka mujal, et mina serverit teeks. 2) Samuti ei palunud mul keegi teine küsitlust teha, kes serverit teeks. 3) Teemas on selgelt öeldud: "Ehk saavad siit ka tulevased või ka praegused serverite skripterid või haldajad uusi ideid, mida teostada või kuhu oma tegevus asustada."
  5. Vastake küsitlustele, millist maakonda või linna eelistad sina kõike enam rollimängimisel. Samuti võiks igaüks tuua välja mõningad eelised, miks ta just seda maakonda või linna eelistab. Ehk saavad siit ka tulevased või ka praegused serverite skripterid või haldajad uusi ideid, mida teostada või kuhu oma tegevus asustada.
  6. Dot

    M: 12m - 5 eur

    RSGP: 12m Hind: 5€ (EUR) MSN: [email:1evhop8h]Biowave@live.com[/email:1evhop8h] PANK: SEB Võime kasutada ka usaldatavat MM'i. Näiteks -Yep (Kui tasuta MM'i ei leia, siis kulud maksate teie). PS: Postita siia kindlasti ka oma MSN või saada see PM'i teel!
  7. Off Topic: Naljakas vaadata, kuidas kasutajad, kellel on 0 tehingut ja väga väike hulk postitusi, siin vaidlevad. On Topic: Igal inimesel on serverist erinev kujutlus. See kuidas ta seda kujutleb või näeb, on juba tema enda teha. Selleks, et kuhugi jõuda, tuleb mõelda rohkem ja vaadata oma ninesisest kaugemale. Tuleb luua suured plaanid, mida tasapisi täitma hakkata. Kindlasti ei tohiks avamise kuupäevast ennem teatada, kui on tehtud mitu-mitu beta testimist, et välistada kõik-võimalikud bugid. Mängijaid - või liikmeid, kes ootavad serveri avamist tuleb toimuvaga kursis hoida. Kommuuni liikmed võivad hämmingusse sattuda, kui ükspäev lihtsalt teatatakse, et homme avamine. Selline asi tuleb pikalt ette planeerida.
  8. Ostaks 60m, annad ette või kui tasuta mm nõusse saad, siis nõus.
  9. Dot

    M: Rsgp [0,40/m ]

    Ostaks 100m - msn [email:3227jwqc]biowave@live.com[/email:3227jwqc]
  10. Ostan 60m RSGP 0.4 ea : Kokku 24 EUR. Ette käin piisavalt usaldusväärsetele. Vajadusel kasutame MM, müüja kulul. Pank: SEB Kontakt MSN: [email:18i0laxh]biowave@live.com[/email:18i0laxh] (PM või jäta siia enda oma ka igaks juhuks, msn jamab). // Ostan 60m nüüd 24 EUR (0.4ea)
  11. Hmm, rollbacki kohta ei oska öelda, aga ise sain just bottimise eest perma banni. Rollbacki võimalus saada siis, kui member. Minul osutuski otsustavaks see, et P2P aeg lõppes otsa ja kohe tuli ban ka, kuigi ei bottinud peale seda pikalt...
  12. PM'isin...
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.