Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

cmk

Liikmed
  • Postituste kogus

    152
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud cmk poolt

  1. cmk

    Ostan 200M!

    Noo eile v üleeile ei mäleta nüüd, ütles, et keegi sai ta konto teada, et vahvlist banned.(msnis)
  2. tõstan teemat. ---------- Post added 14-06-11 at 17:49 ---------- bumppp
  3. Ma ei näe mõtet su postitusel kui aus olla, samahästi miks inimesed müüvad puresi? Või üritasid nalja rebida? Kui jah siis sellega sa minumeelest küll feilisid kergelt. Ostusoovi ei ole siis miks üldse oma nina siia toppida üldse ?
  4. Ootan hetkel pakkumisi, mõistliku ja kindla soovi korral müün ka konto maha, omal on huvi kadunud ja teist kontot arendan tasapisi. Sooviksin vaid eurosid, ei mingit rsgp´d ega vahetust. Kui olen midagi unustanud palun mainige.
  5. uued kontod oo, palju tanki eest ;D ?
  6. Sama küsimus mis eespool, kas ainult 113k pointe või on midagi veel dungeoneeringuga seotud olemas ?
  7. Nagu kui inimene ÜRITABKI midagi õpetlikku siia panna(Mis see loeb mis vanuses ta on, mida nooremalt taipab, et see pole hea on just parem ju) siis mingisugused vennad peavad kohe selli räigelt maha tegema. Ma saan aru kui oleks konkreetselt mingit SITTA siia postitanud, kuid proovis lihtsalt kedagi mõtlema panna, ehk õnnestuski kellegi puhul.
  8. Et mitte muuta foorumit läbupunkriks siis palun kel tõesti ON raha, et soetada endale konto(noh osad tahavad ilma rahata ka teada) ja on võimalus, et inimene ostab normaalse hinnaga(mitte päris naeruväärsega) siis saatku pm. ---------- Post added 02-04-11 at 12:09 ---------- ühel on mingi 16-20m pank, teisel paar miljonit ja mõned lowbiemad kontod on veel.
  9. See oli rohkem nii ühekordne värk, ei ole eriti mängija, müün oma kontod ka maha probably, kui keegi huvitatud võib küsida andmeid, ei küsi palju.
  10. Müüsin DOCK´ile juba ära. Leino, ma olin msnis kuid msn vahel jukerdab, ei saada invitationeid, ehk leian midagi veel müüa, võid oma msni ka anda.
  11. Hetkel 40 miljonit müüa hinnaga 0.25 eurot tükk(10 eurot seega) ette käin neile kel on tõesti palju tehinguid või ostja maksab MM eest. Kontakteeruge siin või küsige msni PM´is(ei soovi avalikult igaksjuhuks kirjutada) NB! MÜÜN VAID PAAR TUNDI!
  12. Poole tunniga runitet minides sa 2miljonit kohe kindlasti ei teeni, mul 99 mining(overminitakse vähem) ja ikka ei teeni KAUGELTKI mitte nii palju.
  13. Aga eks sa siis lase, kas asi oli " tahtmises " või selles, et proovisid üle lasta, jutu järgi tegid ülekande jne, pildi ülekandest tegid ka, mis oli äärmiselt hale feik Selle peaksid ka ära mainima, et konto osaliselt botted, fm vähemalt, mäletan kui bottisid seda.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.