Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

desser

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,860 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info desser'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 03.08.1984
  1. The Driftersil valmis uus põhiseadus ja täiesti uus sisu. Millega muutus mäng poole paremaks. Autopoes autod on müügis umbkaudselt reaalsetele hindadel. Igal uuel mängijal on algul käes 50'000.- Mänguraha (Kroon). Tule sinna ja võta oma sõbrad kaasa. Teeme paremaks. Ole meiega alati. Teeme sellest Eesti parima. Suve algul tulemas kokkutulek Tallinnas (ja Tartus). Õpi parimaks tuuneriks, romustajaks, firma omanikuks või mängijaks. Boonuseks: 10'000.- Ainult ütle salasõna"VAHVEL" ja ongi olemas boonusraha sinu kontol mängus. Lisaks: The Drifters vajab uut logo,headerit ja välimust. Varsti tulemas uue juhtkonna valimine. Ole aktiivne ja võimalus juhtkonda saada. TULE MÄNGU! Oleme Teiega Alati The Drifters.
  2. Mäng on uues kuues, uus foorum ja uus möng, tsekka värki ja mängi . http://www.epct.net.ee/
  3. iga nädal 5 000.- maksma. suits.Joomine. Rikkumine
  4. The Drifters Mäng loodi 19 Aug 2010 - 23:00 Foorumipõhine rollimäng. kõik uued ideid ja pakkumised ootatud. Mängus on võimalik teha endale firma,tiimi,klubi. Ja osta omale kinnisvara ja seda arendada. Osta Autopost või Mootorrattapost sõiduk ja saad ära tuunida tuuning firmas. Hetkel mängus kuulsus firma kett ja tiim: Monster & Monster Energy Team Täna just tulemas Rolleri Liiga. Mäng asub hetkel: http://thedrifters.forumotion.com Kui oled algaja, on abi vaja. Siis ainult küsi abi ja meie rahvas aitab sind. Monster Energy Team masinad:
  5. desser

    Keila

    Keila Interneti põhine rollimäng, Keila linnast. Mine kohe mängima! Keila on linn Harju maakonnas. Asub Keila jõe ääres. Liitu Keila facebook.com 'ga. ........................................................................................................................................ Soovid endale või mängule,tiimile,klubile foorumit? Warehouse Grupp[Tiim] Teeb teile foorumi valmis. Siis võta ühendust: [email:1ubaa1eb]Warehousegrupp@pixandplay.eu[/email:1ubaa1eb] või Mob +372 526 88 22
  6. liituge mänguga! Väga hea mäng! Palun! Teeme Eesti foorumipõhilised rollimängud ettepoole rahvale! Palun Teid Rahvas!
  7. palm beach - Siin saab otse mängu minna! Palm Beach on rannikuäärne linn, mis asub Florida poolsaarel. See koosneb neljast osast - West Palm Beach, East Palm Beach, North Palm Beach ja South Palm Beach. Selles linnas elavad rikkad inimesed, nende elamuteks on suured ning uhked villad. Sellegipoolest on töötavaid inimesi üsnagi palju. West Palm Beach on neljast osast kõige suurem. Seal asuvad erinevad poed ning kaubanduskeskused, park, jäähall, teatriakadeemia ning palju muud. Ehitised on suured, kõrged ning uhked. Teatriakadeemias saab õppida lavakunsti. Seal on õpetaja, kes õpetab näitlemist ning lavakunsti. (Õpetajat meil veel pole, palun ühendust võtta minuga PMi teel, kui on soov olla õpetaja). Kõik võivad õppida akadeemias. Õpingud on kallid, kuid sealt pääseb otse lavale. Enne on sisseastumiskatsed. East Palm Beach on rannapiirkond. Kõige tähtsam seal ongi rand, mis on suur ning palavate ilmadega rahvarohke. Ranna lähedal asub kohvik Beach Cafe, mis 09.00-21.00 on kohvik, kuid 22.00-08.00 on ööklubi. East Palm Beach on rohkem ajaveetmiskoht, mistõttu on seal Palm Beachi levinum külastuspaik - Bellagio Casino. See on uhke ning ilus, peale kasiino hõlmab ta enda alla veel hotelli, miniatuurse spa ning restoranid. Peale selle asub seal kontserdimaja, kus enamasti toimuvad näidendid. Kontserdimajas asub ka kino, kus esilinastuvad kõige uuemad filmid. Lisaks kõigele on seal palju erinevaid ööklubisid, pubisid ning baare. South Palm Beach on väike osa linnast. Seda kohta võib nimetada äärelinnaks. South Palm Beach on vanamoodne paik, mis on veidi lagunenud ning vaene. Seal on kitsad teed, mis juhatavad sind kesklinna. Seal asuvad mänguplatsid, vana kirik koos kabeliga ning väiksemat sorti toidupoed. North Palm Beach läheb üle juba maakohaks. See paik asub linnast väljas, kuid siiski linnale üsnagi lähedal. Seal asub kuulus viinamarjaistandus, mille lähedal asub suur pood, milles müüakse istanduses valmistatud veini. Seal asub veel mets, järv ning surnuaed.
  8. Liituge mänguga! igaüks saab kasu omale! Kes ei oska mängida siis võib küsida abi adminilt,modelt.
  9. Eesti Võimsaim & Parim Pixel Foorum Pix'n'Play Foorumipõhine automäng. X-Foorum Pixandplay Vabaaja foorum Kui oled huvitatud PIXELdamisest . siis anna teada Pix'n'Play E-Post: [email:jzo0tlcf]mooder@pixandplay.eu[/email:jzo0tlcf] Tel: 5268822(POP) ; 56710673(ZEN)
  10. Eesti Võimsaim & Parim Pixel Foorum Pix'n'Play Foorumipõhine automäng. X-Foorum Pixandplay Vabaaja foorum Kui oled huvitatud PIXELdamisest . siis anna teada Pix'n'Play E-Post: [email:29bdroi3]mooder@pixandplay.eu[/email:29bdroi3] Tel: 5268822(POP) ; 56710673(ZEN)
  11. Pix'n'Play Foorumisse saab siit!!! Foorumipõhine automäng Eesti üks populaarsem pixel põhine automäng. Juul 2008 Avanes mäng ja hetkel on meil : Postitusi kokku 30121 Teemasid kokku 3568 Kasutajaid kokku 1112 Mängul on nüüd uus omanik Dono'do'Foro Pix'n'Play 526 88 22 www.pixandplay.eu [email:2dyh1b49]Dono-do-Foro@pixandplay.eu[/email:2dyh1b49] Foorumi mängul on uue valitsuse loomine hetkel. ja nüüd tuleb uuendusi juurde ... Ja väga ootame aktiivseid mängijad sinna. Kes ei oska mängida siis võib küsida abi omanikult.
  12. liituge sellega ! liituge sellega ! abilisi vajaa !! kes liitub siis saab 100 000.- mängu raha ! salasõna: Vahvel.Net
  13. Eesti Pixel RC Mäng Üks uus mäng , põhine on puldikad !... liituge.. : Eesti Pixel RC Mäng Kas soovid raha veel siis salasõna pange Vahvel.Net ja oma kasutajanimi siin! ja saate juurde 50 000.-!
  14. Mängu tuli : sadam[poolik nats]. lennujaam[tühi]. sõjavägi uuenes. Milano linn uuenes.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.