Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kozy

Liikmed
  • Postituste kogus

    145
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Kozy'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 14.11.1996
  1. Sain teada :/ Nimi oli : Neighbours from Hell
  2. Tere! Mul tuli meelde üks hea mäng, kuid kahjuks ei tule meelde nimi. Seal mängus pidi vist naabrimehe elu põrguks tegema, enne kui ta koju tuleb või siis jooksma temast mööda ja igasuguseid asju ära jamama. Seal sai võtta sahtlist kriite ja pliiatseid ning maale täis sodida jne... Sellest oli ka kaks osa vähemalt siis, kui viimati mängisin. Äkki keegi on mänginud ja teab selle mängu nime?
  3. Pime veidi? Hmm, kui sa ise koha valisid, siis ega see Kõvaketas täis pole? Kui ei oska lahendada seda probleemi, siis lihtsalt pane tagasi see koht, kuhu ta enne pani need tõmmatud failid.
  4. See ekraanilõhkumismäng oli Stress Relief, siit saab. Töötas, testisin ära, kunagi mängisin sõbra pool, suht pull mäng oli esmapilgul STRESS RELIEF GAME - FREE DOWNLOADS OF GREAT GAMES! Proovi GTA 3 äkki. Unreal Tournament oli kah hea.
  5. Vaata testi enda arvutit "Canirunit.com"-is. Siis saab veits rohkem selgust. Võimalik, et nõudeid pole piisavalt ning arvuti ei suuda mängida.
  6. Mul on olemas, ISO võtab 8GB ning kui installitud, seda suurust ei tea. Muidu soovitan leida mõne privaattorrenti lehe, näiteks ExtremeShare, kui veel registeerimine avatud on. Vaatasin hetkel et üks tüüp, Genti on uploadinud. Kahjuks ei tohi jagada sulle selle torrentit.
  7. Hea server, mängisin eile ja täna kah. Alguses oli arusaamatu mis tegema peab kuid kiiresti sai aru, ja täitsa OK server. Vahepeal läheb laadaks kätte ära kui kõik CT-d korraga käsklusi annavad aga jep...
  8. Emm, võimalik et eksite, kuna vähemalt Googles uudised mingi, et on uus rekord, 26 gigapiksline pilt ning viis sellele leheküljele, ma ei otsinud muidugi kuupäeva kui vana see rekord on vms Mul muidu jäi pilti uurides suu lahti See objektiiv peab olema päris suur, ma arvan?
  9. Kui juba UP-iti teemat, ning pole ikka veel kätte saanud, siis " GameCopyWorld - Mirrors - No-CD, No-DVD Patches, Game Fixes, Trainers & Cheats "
  10. Nagunii ei viitsita pärast neid koguda ja seega kõik teevad ikka mingeid mõttetuid poste. Pointless värk...
  11. Kozy

    Cleverbot

    Cleverbot: Ma ei tea otsin meest endale. User: Sa oled seega naine jah? Cleverbot: Millest sa seda j*reldad? User: Sa just ütlesid et sa otsid meest. Cleverbot: Muidugi . User: No seega oled sa naine ju? Cleverbot: Mees muidugi, aga mis see sinu asi on? Kurat, keegi oleks võinud öelda et see tüüp Gay on
  12. Up! Niisiis, mina otsustasin jälle mängima hakata. Uus kasutaja kah, kuna eelmise parool on ära unustatud. Keegi muidu veel mängib/hakkab mängima? Andke teada! Uus nimi siis : MoLoToN
  13. Ma usun, et COD 5 ja võibolla ka 4 ei tööta sellise RAM-iga. Ei oska soovitada muidu
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.